- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Συνελήφθη 27χρονος που μαχαίρωσε 19χρονο έξω από μπαρ στα Μάλια - Το χρονικό της υπόθεσης
Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Ιουλίου στα Μάλια της Κρήτης, όταν ένας 19χρονος Βρετανός τουρίστας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι έξω από νυχτερινό μαγαζί. Σύμφωνα με το ekriti.gr, το συμβάν έλαβε χώρα ενώ ο νεαρός επέστρεφε μαζί με φίλους του στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.
Όπως ανέφερε ο ίδιος στην κατάθεσή του, ένας άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο άρχισε να του κορνάρει επίμονα και, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βγήκε από το όχημα και τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και, αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, κατάφερε να ταυτοποιήσει τον δράστη.
Πρόκειται για έναν 27χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στην κοιλιά, χωρίς η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι αρχές διερευνούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην επίθεση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το προφίλ των υποψηφίων και οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων
Τα κοινά χαρακτηριστικά των επιθέσεων - Τι ανέφερε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της
Οι ανακοινώσεις των σωματείων
Οι έρευνες των ενώσεων κι η πραγματικότητα της αγοράς των Χριστουγέννων
Τα ΚΤΕΛ ως ζωτικός συμβολισμός μίας κινούμενης ζωής
Στο πλευρό τους το μπλόκο της Νίκαιας
Οι χάρτες που δημοσίευσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Ενισχύονται τα μπλόκα μετά το «όχι» στην κυβέρνηση
Οι πρώτες πληροφορίες
Μια μεγάλη συζήτηση για τη γλώσσα, την τέχνη, την εξουσία και την πολιτική επιστήμη στην Ελλάδα
Αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται
Πού βρίσκονται σήμερα οι μετροπόντικες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.