- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρήτη: 42χρονος προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του με χλωρίνη
Τον εντόπισαν σε κωματώδη κατάσταση
Κρήτη: 42χρονος προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του με χλωρίνη - Τον εντόπισαν σε κωματώδη κατάσταση
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας 42χρονος άνδρας από το Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 24 Ιουνίου.
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χλωρίνης, με σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή του. Το περιστατικό κινητοποίησε άμεσα τις αρχές και τις υγειονομικές υπηρεσίες του Ηρακλείου Κρήτης.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα στο σημείο και μετέφερε τον 42χρονο σε κωματώδη κατάσταση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, όπου κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του στη ΜΕΘ για περαιτέρω νοσηλεία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.