Ελλαδα

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης

Αυτοκτόνησε σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

UPDATE 11.40

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις κι εκτιμήσεις ιατροδικαστών ο Βαγγέλης Γιακουμάκης αυτοκτόνησε, πιθανόν κόβοντας τις φλέβες του. Ωστόσο οι ιατροδικαστές κι οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί λόγω της σήψης της σορού του 20χρονου που εκτιμάται ότι ήταν στο συγκεκριμένο σημείο επί 30 περίπου μέρες. Οι αξιωματικοί ερευνούν αν είχε μεταφερθεί στο σημείο που εντοπίστηκε από άλλο μέρος αλλά και τα στοιχεία που μπορούν να προκύψουν από ένα μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Στις 7.40 ενημερώθηκε η Άμεση Δράση από ένα ζευγάρι για την ανεύρεση πτώματος σε προχωρημένη σήψη μέσα σε χωράφι με λάσπες σε μια απόσταση περίπου 20 μέτρων από χωμάτινο δρόμο που οδηγεί στη λίμνη Παμβώτιδα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή ενώ ενημερώθηκε και ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης. Αρχικά οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως πρόκειται για άτομο νεαρής ηλικίας ωστόσο επειδή τα ρούχα του έμοιαζαν πολύ με αυτά που φορούσε ο νεαρός την ημέρα που εξαφανίστηκε ενημερώθηκε και ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που αναγνώρισε τον ανιψιό του. 

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. «το σημείο που βρέθηκε το πτώμα δυσκολεύει την έρευνα λόγω της μορφολογίας του αλλά και επειδή τις τελευταίες ημέρες έβρεχε καταρρακτωδώς με αποτέλεσμα την πιθανή αλλοίωση στοιχείων που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις».

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων, εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε κατάσταση σήψης. Στο σημείο έχει κληθεί και βρίσκεται ιατροδικαστής. Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ταυτοποίηση των στοιχείων του θανόντα, καθώς και των συνθηκών θανάτου του.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί τη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.»

 


Νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις οκτώ το πρωί σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης της Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή του, ο αγνοούμενος 20χρονος σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλης Γιακουμάκης. Τη σορό εντόπισε κάτοικος της περιοχής και ειδοποίησε την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του.

 

image

O θείος του παιδιού Γιώργος Βιβιεδάκης (Α) στην περιοχή που βρέθηκε η σορός του φοιτητή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΑΚΟΥΣΗΣ

image

O θείος του παιδιού Γιώργος Βιβιεδάκης κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΠΑΚΟΥΣΗΣ

 image

image

image

Αστυνομικοί και ασθενοφόρο στην περιοχή που βρέθηκε η σορός του φοιτητή.

Photos: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Δημήτρης Ραπακούσης