- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Διατάχθηκε ΕΔΕ για την έκρηξη στο νοσοκομείο των Σερρών - Τι αναφέρει η διοίκηση
Ποια η κατάσταση υγείας του τραυματία
Σέρρες: Διατάχθηκε ΕΔΕ για την έκρηξη στο νοσοκομείο -Το ανακοινωθέν της διοίκησης
Την διενέργεια επείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης(ΕΔΕ) διέταξε η διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Θράκης για την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και είχε ως συνέπεια να τραυματιστούν δύο εργαζόμενοι.
Όπως αναφέρει, σε σχετική ανακοίνωση, ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας δρ Παναγιώτης Μπογιατζίδης, η έκρηξη στις Σέρρες έγινε «σε χώρο εργασίας της Τεχνικής Υπηρεσίας κατά την επισκευή ψυγείου συντήρησης αντιδραστηρίων, από άγνωστα μέχρι τώρα αίτια».
«Κατά την έκρηξη τραυματίστηκαν μόνιμος υπάλληλος ειδικότητας ψυκτικού, ετών 45, ο οποίος και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εκτός κινδύνου, και ο 19 ετών μαθητευόμενος ΟΑΕΔ ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπαγεωργίου στην Οφθαλμολογική κλινική χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο. Οι δύο τραυματίες φέρουν θλαστικά τραύματα και ελαφρά εγκαύματα στο σώμα, ενώ ο δεκαεννιάχρονος φέρει επιπλέον ένα διαμπερές τραύμα κερατοειδούς στον αριστερό οφθαλμό».
Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης γνωστοποίησε ότι την ΕΔΕ αναλαμβάνει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Η εξήγηση Κολυδά για τη λειτουργία των φρεατίων εν μέσω βροχοπτώσεων
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η Δυτική Αττική πλήττεται από πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις
Σε επιφυλακή παραμένουν οι Αρχές
Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις
Συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.