- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Πρώην σύντροφος 41χρονης εισέβαλε στο σπίτι της και απείλησε ότι θα τη σκοτώσει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Θεσσαλονίκη: Πρώην σύντροφος 41χρονης εισέβαλε στο σπίτι της και απείλησε ότι θα τη σκοτώσει
Σε μία συγκλονιστική καταγγελία προχώρησε 41χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, περιγράφοντας τον πρώην σύντροφό της ως ένα «θηρίο» που την απείλησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, αυτή τη φορά μπροστά στα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους. Ο 50χρονος κρίθηκε ένοχος από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, συνεχιζόμενες απειλές και παραβίαση περιοριστικών όρων, με την έφεση να του δίνει τελικά αναστολή στην εκτέλεση της ποινής, υπό τον όρο να μην πλησιάσει ξανά τη γυναίκα.
Θεσσαλονίκη: Πρώην σύντροφος 41χρονης εισέβαλε στο σπίτι της και απείλησε ότι θα τη θάψει - Την έσωσε η ανήλικη κόρη τους
Το πιο πρόσφατο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο κατηγορούμενος εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, απωθώντας την ανήλικη κόρη τους και αναζητώντας μαχαίρια στην κουζίνα, ενώ φώναζε ότι θα τη σκοτώσει. Τα παιδιά κρύφτηκαν μαζί με τη μητέρα τους στο υπνοδωμάτιο, όμως ο άνδρας έσπασε την πόρτα και κινήθηκε απειλητικά προς τη γυναίκα. Η 15χρονη κόρη μπήκε μπροστά για να τον εμποδίσει, ενώ ο ανήλικος γιος του ζευγαριού εκλιπαρούσε να σταματήσει. Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την αστυνομία μόλις ο δράστης αποχώρησε.
Κατά την ακροαματική διαδικασία, η παθούσα ανέφερε ότι ο πρώην σύντροφός της ήταν σε κατάσταση μέθης και εξαπέλυε απειλές ακόμα και μέσα στο αστυνομικό τμήμα, λέγοντας ότι «θα της φυτέψει δύο σφαίρες». Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη ενώπιον του δικαστηρίου, δηλώνοντας μεταμέλεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις τέσσερις ημέρες νωρίτερα είχε συλληφθεί ξανά για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της ίδιας γυναίκας, με το δικαστήριο να του επιβάλλει τότε περιοριστικούς όρους, τους οποίους στη συνέχεια παραβίασε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.