- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νεαρός άνδρας εισέβαλε σε εκκλησία της Λαμίας βρίζοντας γιατί τον ξύπνησαν οι καμπάνες
Ο ιερέας χειρίστηκε με ψυχραιμία το θέμα και στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο γεγονός
Λαμία: Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του Όρθρου, ένας νεαρός εισέβαλε στην εκκλησία και κατευθυνόμενος προς το Ιερό έβριζε χυδαία τα Θεία
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας, ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Αγίου Πνεύματος, στην ιστορική εκκλησία της Παναγίας Δέσποινας Λαμίας.
Σύμφωνα με το LamiaReport, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του πανηγυρικού Όρθρου, ένας νεαρός άνδρας εισέβαλε μαινόμενος στην εκκλησία και κατευθυνόμενος προς το Ιερό έβριζε χυδαία τα Θεία. Μάλιστα περνώντας μέσα από την "Ωραία Πύλη εισέβαλε και στο Ιερό του Ναού, αναζητώντας εκεί τον ιερέα, όπου συνέχισε να βρίζει προκαλώντας σοκ στους λιγοστούς πιστούς που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στην εκκλησία.
Χωρίς «ιερό και όσιο» ο εισβολέας συνέχισε να βρίζει, φωνάζοντας γιατί τον είχαν ξυπνήσει οι πρωινές καμπάνες της Εκκλησίας. Δεν υποχώρησε ούτε μπροστά στις παρατηρήσεις των παρευρισκομένων για τη συμπεριφορά του, μιλώντας άσχημα και σε αυτούς.
Ο ιερέας χειρίστηκε με ιδιαίτερη ψυχραιμία το θέμα και στο κήρυγμά του μετά τη Θεία Λειτουργία, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός, τονίζοντας ότι «η Εκκλησία μας, μπορεί και συγχωρεί ακόμη και τόσο άσχημες συμπεριφορές».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.