- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πιλοτική 24ωρη λειτουργία Μέσων Μαζικής Μεταφοράς τον Ιούλιο - Ποια μέσα αφορά
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης για το σχέδιο του Υπουργείου
24ωρη λειτουργία για Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (μετρό, τραμ και λεωφορεία) ένα Σάββατο του Ιουλίου
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, έκανε γνωστό ότι ένα Σάββατο του Ιουλίου θα γίνει η πιλοτική εφαρμογή της 24ωρης λειτουργίας του μετρό, του τραμ και των νυχτερινών λεωφορείων στην Αθήνα, στο πλαίσιο της πρότασης που έχει κάνει το Υπουργείο για την 24ωρη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς τα Σάββατα.
Μιλώντας στην εκπομπή Direct του Πρώτου Θέματος, ο κ. Κυρανάκης ανέφερε ότι έχει ζητήσει τη μελέτη 24ωρης λειτουργίας του μετρό τα Σάββατα και του τραμ στην παραλιακή ζώνη το καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας ότι ένα από τα Σάββατα του Ιουλίου θα εφαρμοστεί πιλοτικά το μέτρο σε ΜΜΜ. Όπως σημείωσε, στόχος είναι να αξιολογηθεί η λειτουργία του συστήματος υπό πιεστικές συνθήκες, προκειμένου από το 2026 να εφαρμοστεί κάθε Σάββατο μόνιμα.
Τα MMM πιλοτικά σε εικοσιτετράωρη λειτουργία τα Σάββατα για πρώτη φορά από τον Ιούλιο @protothema @kyranakis pic.twitter.com/X3Ri3YY3zM
— George Evgenidis (@g_evgenidis) June 5, 2025
Ο κ. Κυρανάκης είχε κάνει γνωστό στις αρχές Μαΐου ότι ζήτησε μελέτη βιωσιμότητας από τη ΣΤΑΣΥ για 24ωρη λειτουργία του Μετρό τα Σάββατα. Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, έκανε γνωστό ότι έχει ζητηθεί η 24ωρη λειτουργά του Τραμ τους καλοκαιρινούς μήνες στην Παραλιακή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.