- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απολογείται ο 49χρονος Τούρκος για τους πυροβολισμούς εναντίον στελεχών της ΕΥΠ
Τι υποστηρίζει ο συλληφθείς
Απολογείται ο 49χρονος Τούρκος για τους πυροβολισμούς εναντίον στελεχών της ΕΥΠ
Σε εξέλιξη βρίσκεται ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης η απολογία του 49χρονου Τούρκου που κατηγορείται για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς εναντίον στελεχών της ΕΥΠ, την περασμένη εβδομάδα, στη Θέρμη.
Ο 49χρονος οδηγός του τζιπ που άνοιξε πυρ, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά συναυτουργία, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν κατάλαβε ότι επρόκειτο για άτομα της ΕΥΠ, υποστηρίζοντας ότι ενήργησε υπό το βάρος φόβου, καθώς πίστευε ότι απειλείται από άτομα που συνδέονται με το καθεστώς της Τουρκίας.
Είχε συλληφθεί τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο χωριό Κάτω Βυρσίνη, στην ορεινή Ροδόπη, ενώ φέρεται να σχεδίαζε να διαφύγει στη Βουλγαρία.
Στο μεταξύ, το προηγούμενο 24ωρο συνελήφθησαν στην πόλη Σβίλενγκραντ της Βουλγαρίας, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, οι δύο συμπατριώτες του που καταζητούνταν για το ίδιο επεισόδιο. Πρόκειται για 23χρονο και 43χρονο που αντιμετωπίζουν κι αυτοί κακουργηματικές πράξεις, ενώ ξεκίνησαν οι διαδικασίες προκειμένου να εκδοθούν στην Ελλάδα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δυο τους συνδέονταν με στενή φιλία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση - Καλούνται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Μια νέα δομή δωρεάν οδοντιατρικής φροντίδας για ευάλωτες ομάδες ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Ιουλίου
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Γιατί έσπασε, πότε έχει ξανασυμβεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα επεισόδια φέρεται να ξεκίνησαν όταν ένα άτομο άρπαξε μία αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας στην περιοχή Προσφυγικά
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.