- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Τραγικός θάνατος για 66χρονο στην Αρκαδία: Αυτοκίνητο τσούλησε σε κατηφόρα και τον εγκλώβισε σε καγκελόπορτα
Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (28/5) στην Τοπική Κοινότητα Λυσσαρέας στην Αρκαδία με έναν 66χρονο να χάνει τη ζωή του.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το δυστύχημα σημειώθηκε σε ιδιωτικό αύλειο χώρο στάθμευσης, στον οποίο βρισκόταν το ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο, όπως διαπίστωσαν και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, άρχισε να μετακινείται, λόγω της κλήσης του εδάφους. Στην προσπάθεια του να ανακόψει την πορεία του οχήματος, ο άτυχος 66χρονος στριμώχτηκε από το όχημα μεταξύ τοιχίου και καγκελόπορτας, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του και τον τραυματισμό μιας 62χρονης γυναίκας.
Η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της. Από τις έρευνες που διεξάγονται έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής Ενέργειας.