- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Οδύνη στην κηδεία του 30χρονου Στέφανου που πνίγηκε στη Λευκάδα
Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στη Σωτήρα Τρικάλων, από όπου καταγόταν, γράφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης η τελευταία σελίδα στην τραγωδία με τον θάνατο του 30χρονου Στέφανου, ο οποίος πνίγηκε στην παραλία Κάθισμα στη Λευκάδα.
Ο 30χρονος βρισκόταν στη Λευκάδα για το bachelor ενόψει του γάμου του με τη σύντροφό του, Μάρθα, που ήταν προγραμματισμένος να τελεστεί στις 14 Ιουνίου.
Τραγικές φιγούρες όπως αναφέρει το TrikalaOla η μνηστή του, Μάρθα, οι γονείς του, Κώστας και Δάφνη, όπως και η αδελφή του, Βένια, που ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.
Τι είναι το «κύμα πλυντήριο» που παρέσυρε και σκότωσε τον 30χρονο στη Λευκάδα
Για τον 30χρονο μίλησε ο ναυαγοσώστης που έσπευσε στο σημείο μόνο για να βρει το άψυχο σώμα του.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ναυαγοσώστης στην εν λόγω παραλία της Λευκάδας, σημειώνεται συχνά το φαινόμενο που ορίζει ως «κύμα πλυντήριο».
Τόνισε ότι «το κύμα σε πετάει έξω, και σε κλάσματα του δευτερολέπτου, σε ξανατραβάει μέσα. Είχε πολλά μποφόρ, το κύμα αυτό είναι τεράστιο. Εγώ στο τέλος τον ανέσυρα χωρίς αισθήσεις».