Χαϊδάρι: 50χρονος σκότωσε τη μητέρα του - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα κίνητρα της δολοφονίας της ηλικιωμένης Γεωργίας Τ. στο Χαϊδάρι αναζητούν οι αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τον γιό της ως τον δράστη του εγκλήματος. Ο 50χρονος Δημήτρης Τ. νωρίτερα σήμερα το πρωί την σκότωσε μαχαιρώνοντας την στο λαιμό και στη συνέχεια κάλεσε τους αστυνομικούς ομολογώντας την πράξη του.
Το έγκλημα σημειώθηκε στο διαμέρισμα της οικογένειας που βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σωκράτους στο Χαϊδάρι. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τη γυναίκα μέσα σε μία λίμνη αίματος και τον 50χρονο Δημήτρη σε άσχημη ψυχική κατάσταση.
Πρόκειται για μία ήσυχη οικογένεια όπως αναφέρουν στις καταθέσεις τους γείτονες και φίλοι δράστη και θύματος, οι οποίοι δεν είχανε δώσει ποτέ δικαιώματα στη γειτονιά.
Ωστόσο είχαν συχνούς διαπληκτισμούς. Ένας τέτοιος σημειώθηκε σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα ο 50χρονος εκτός ελέγχου να σκοτώσει την ίδια τη μητέρα του. Το θύμα έχει μεταφερθεί ήδη στην ιατροδικαστική υπηρεσία ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία.
Πιθανότατα εντός της ημέρας ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Αθηνών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε μετά το συμβάν
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έκκληση για βοήθεια από τους γονείς του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτηση της Καρυστιανού ζήτησε το ΔΣ του Συλλόγου των Τεμπών με επιστολή
Το αρνητικό... φορτίο της ημέρας και το κακό «προηγούμενο»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο πανελλαδικής διάστασης
Στις 15:00 η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Ποιοι πάνε στο Μαξίμου
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.