- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Θυελλώδεις άνεμοι, ισχυρές βροχές και αφρικανική σκόνη
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, θα πλήξουν σήμερα, Παρασκευή (16/5), μεγάλο μέρος της χώρας σύμφωνα με την επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ.
Οι βροχές θα επιμείνουν μέχρι αργά το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο (περιοχή Κέρκυρας, Διαποντίων νήσων, Παξών, Λευκάδας) και μέχρι και το βράδυ στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Από το απόγευμα και έως και αύριο το πρωί αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο (περιοχή Λήμνου). Σήμερα το βράδυ, προβλέπονται επίσης, ισχυρές βροχές και καταγίδες στην ανατολική Θεσσαλία και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο.
Τοπικά θυελλώδεις νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι (8 με 9 μποφόρ) θα πνέουν σήμερα στο Αιγαίο και μέχρι το απόγευμα στην Κρήτη.
Οι μετεωρολογικές συνθήκες σήμερα ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης στη νότια χώρα (κυρίως σε Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και νότια Πελοπόννησο).