- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Διασωληνωμένη μία 25χρονη που βρέθηκε σε πεζοδρόμιο στη Θεσσαλονίκη με τις Αρχές να εξετάζουν αν έπεσε από μπαλκόνι
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη, όταν μια γυναίκα ηλικίας 25 ετών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της πεσμένη στο πεζοδρόμιο. Το συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 3 το πρωί στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου, με τη νεαρή να φέρει πολλαπλά και σοβαρά τραύματα, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα τις αρχές και τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε η 25χρονη παραμένουν αδιευκρίνιστες, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της πτώσης από μπαλκόνι. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο σοβαρό τραυματισμό της.
Η γυναίκα διασωληνώθηκε επί τόπου από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι φέρει βαρύτατες κακώσεις, με την κατάστασή της να κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή από τους θεράποντες ιατρούς.