- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Βαρομετρικό χαμηλό θα χωρίσει τη χώρα στα 2 - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Σε ποιες περιοχές αναμένεται επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα
Ο καιρός σήμερα - Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για βαρομετρικό χαμηλό - Ποιες περιοχές θα επηρεάσει
Ο καιρός επιμένει με αστάθεια, βροχές και τοπικές καταιγίδες.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο καιρός αναμένεται να επιδεινωθεί σήμερα (13.5) το απόγευμα. «Από το μεσημέρι μέχρι και νωρίς το βράδυ θα συναντάμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες στην ηπειρωτική χώρα».
Συγκεκριμένα στην Αττική, όπου το βράδυ της Δευτέρας ξέσπασε καταιγίδα, αναμένονται μπόρες κυρίως σε δυτικά και βόρεια τμήματα του νομού σε ορεινούς όγκους, ενώ εκτίμησε ότι τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν τη νύχτα. Περισσότερο άστατος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 20 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός αύριο - Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη
Αύριο Τετάρτη (14.5), οι βροχές θα ξεκινήσουν από την κεντρική Μακεδονία και το βορειοδυτικό Αιγαίο και το απόγευμα θα επεκταθούν στον ηπειρωτικό κορμό. «Πρόκειται για φαινόμενα που μπορεί να είναι μικρής χρονικής διάρκειας, είναι όμως σε θέση να προκαλέσουν προβλήματα, όπως να συνοδεύονται από χαλαζόπτωση, μεγάλη συχνότητα ηλεκτρικών εκκενώσεων και κεραυνών ή ακόμη και μεγάλο όγκο νερού σε τοπικό επίπεδο που μπορεί να δημιουργήσει μικροπλημμυρικά επεισόδια», εκτίμησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.
Την Πέμπτη αναμένεται βαρομετρικό χαμηλό από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής που θα χωρίσει τη χώρα σε δύο τμήματα. Στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα παρατηρηθούν πολλές βροχές και σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ προς τα ανατολικά και τα νότια, από το ύψος της Λαμίας περίπου και πιο νοτιοανατολικά, θα επικρατήσουν ισχυροί νοτιάδες, αφρικανική ζέστη και υψηλές θερμοκρασίες που μπορούν στην Κρήτη να ξεπερνούν και τους 30 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη με τα «κόκκινα» σημεία
Πότε αναμένουμε νέα κακοκαιρία στην Αττική
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.