- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Πέντε άτομα ξυλοκόπησαν 15χρονο
Δράστες φέρονται ένας 20χρονος και τέσσερις 15χρονοι
Ένας 20χρονος και τέσσερις 15χρονοι ξυλοκόπησαν 15χρονο στη Θεσσαλονίκη
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το απόγευμα της Κυριακής ένας 15χρονος στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όταν πέντε άτομα τού επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι στον δρόμο. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:30, με έναν 20χρονο και τέσσερις συνομήλικούς του να πλησιάζουν τον ανήλικο και να τον χτυπούν με μανία στο κεφάλι και το σώμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πίσω από την επίθεση βρίσκονται προσωπικές διαφορές που σχετίζονται με ερωτική αντιζηλία.
Ο 15χρονος κατήγγειλε άμεσα την επίθεση στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εντόπισε τους πέντε φερόμενους ως δράστες. Οι νεαροί κρύβονταν σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Νεάπολη, όπου και συνελήφθησαν χωρίς να προβληθεί αντίσταση.
Εκτός από τους πέντε νεαρούς που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη των γονέων των ανήλικων δραστών, στο πλαίσιο της νομοθεσίας για την παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Η υπόθεση πλέον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ ο ανήλικος δέχθηκε ιατρική φροντίδα για τα τραύματά του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.