Ελλαδα

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του φοιτητή που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη

Mετατέθηκε για τις 26 Ιουνίου 2025

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του φοιτητή που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη

Το Αυτόφωρο Δικαστήριο προχώρησε σήμερα στην αναβολή της δίκης ενός 34χρονου φοιτητή, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση σε βάρος της ιδιοκτήτριας του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

Η δίκη τόσο του φοιτητή όσο και της συγκατηγορούμενής του μετατέθηκε για τις 26 Ιουνίου 2025, εξαιτίας κωλύματος που προέκυψε με τους συνηγόρους υπεράσπισης. Σημειώνεται ότι στο δικαστήριο δεν προσήλθε ούτε η μηνύτρια, δηλαδή η γυναίκα που φέρεται να δέχθηκε το χαστούκι από τον κατηγορούμενο.

Ο 34χρονος κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για άρνηση δακτυλοσκόπησης κατά τη σύλληψή του, ενώ η φίλη του, στο σπίτι της οποίας εντοπίστηκε από τις αρχές, αντιμετωπίζει κατηγορίες για υπόθαλψη εγκληματία και ψευδή αναφορά στις αστυνομικές αρχές.