- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Αναβλήθηκε για τις 3 Νοεμβρίου η εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού της Πολυζωγοπούλου από τον Λύτρα - Καθώς ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί, βρίσκεται στην εκδίκαση άλλης υπόθεσης
Για τις 3 Νοεμβρίου μετατέθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον γνωστό δικηγόρο Απόστολο Λύτρα, ύστερα από σχετικό αίτημα που κατατέθηκε στο δικαστήριο.
Κατά την άφιξή του στο δικαστικό μέγαρο, ο Απόστολος Λύτρας έκανε γνωστή την πρόθεσή του να ζητήσει αναβολή, επικαλούμενος την απουσία του συνηγόρου του, ο οποίος βρισκόταν σε άλλη δίκη. Όπως διευκρίνισε, η πλευρά της καταγγέλλουσας είχε ενημερωθεί εγκαίρως για την πρόθεση αυτή και είχε συμφωνήσει με το αίτημα.
Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, από την πλευρά της, επέλεξε να μην προβεί σε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους κατά την προσέλευσή της στο δικαστήριο.