Βροχερός σήμερα ο καιρός - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Ισχυροί άνεμοι και χαμηλές θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές της χώρας
Βροχερός σήμερα, 2 Μαΐου, ο καιρός - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν - Ισχυροί άνεμοι και χαμηλές θερμοκρασίες σε αρκετές περιοχές της χώρας
Λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα νότια και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Νότιο Αιγαίο και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά θα πρωταγωνιστήσουν στο πεδίο του καιρού σήμερα. Την ίδια ώρα θα κυριαρχήσουν τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Πιο αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:
Για την Παρασκευή 2 Μαΐου 2025 προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες στα νότια τμήματα και τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά, με βροχές ή τοπικές καταιγίδες στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες τοπικές βροχές και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Δυτική και Κεντρική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 22 βαθμούς), 12 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (και στη Θεσσαλία έως τους 27 βαθμούς), 12 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 14 έως 21 βαθμούς στην Κρήτη, 11 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 13 έως 19 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό, Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα, Παρασκευή 2 Μαΐου
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Οι χιονοπτώσεις στην Ελλάδα δεν έχουν εκλείψει, αλλά εμφανίζονται πιο επιλεκτικά»
Πού αναμένονται βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις
Γιατί το Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα δεν εορτάζονται την ίδια ημερομηνία
24ωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας, Δομή Φιλοξενίας και τηλεφωνικής γραμμής
Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Παρά την επιρροή και τη δύναμη που συγκέντρωνε, διατηρούσε χαμηλό προφίλ μέχρι τέλους
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Το μεσημέρι η παράδοση του Λαβάρου στο Δημαρχείο - Αναλυτικά οι εκδηλώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις σε γιατρούς και υγειονομικούς σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Το βίντεο - αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής για την αείμνηστη ηθοποιό
Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα για χειροπέδες σε καθηγητές εντός σχολείου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.