- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου: Στον δρόμο τα λάχανα από τη νταλίκα που ανετράπη
Μετά από 4 ώρες άνοιξε η αριστερή λωρίδα
Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου: Στον δρόμο τα λάχανα από τη νταλίκα που ανετράπη - Μετά από 4 ώρες άνοιξε η αριστερή λωρίδα
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας που μετέφερε οπωροκηπευτικά προκάλεσε το πλήρες κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών–Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα για περισσότερες από τέσσερις ώρες.
Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:15 τα ξημερώματα, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα προσέκρουσε στο στηθαίο και σύρθηκε για περίπου 50 μέτρα, καταλήγοντας αναποδογυρισμένο και φράζοντας όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας.
Παρά το γεγονός ότι η νταλίκα απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα με τη χρήση δύο γερανών βαρέων οχημάτων, ο δρόμος παρέμεινε κλειστός, καθώς το οδόστρωμα είχε καλυφθεί με λάχανα από το φορτίο του βαρέος οχήματος. Η εκτεταμένη διασπορά των εμπορευμάτων καθυστέρησε την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία αποκατάστασης, τα οποία απομάκρυναν σταδιακά τα οπωροκηπευτικά ώστε λίγο πριν τις 9:30 να ανοίξει η αριστερή λωρίδα, με στόχο την τμηματική αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και την ομαλή επανέναρξη της ροής των οχημάτων.
Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της περιοχής. Οι αρχές συνεχίζουν την προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους
Η πρόγνωση του ΜΕΤΕΟ
Τι αναφέρει στην καταγγελία της η νεαρή τουρίστρια
Μια αναμέτρηση στην οποία με έναν μαγικό τρόπο όλοι είναι νικητές
Πολυήμερο εκδηλώσεων τιμής για τα 353.000 θύματα με ομιλίες, πορείες, δρώμενα και συμβολικές δράσεις
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας
Τι είπε για το νέο κόμμα που θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη
Άλλαξε θέση η στάση επί της Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας
Αναζητούνταν από χθες από αστυνομία και εθελοντικές ομάδες
Στο νοσοκομείο η 83χρονη, το λάθος με τις ταχύτητες που προκάλεσε το τροχαίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε αναλυτικά τη λίστα
Σκυτάλη στις ενδοσχολικές εξετάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.