- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου: Στον δρόμο τα λάχανα από τη νταλίκα που ανετράπη
Μετά από 4 ώρες άνοιξε η αριστερή λωρίδα
Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου: Στον δρόμο τα λάχανα από τη νταλίκα που ανετράπη - Μετά από 4 ώρες άνοιξε η αριστερή λωρίδα
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας που μετέφερε οπωροκηπευτικά προκάλεσε το πλήρες κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών–Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα για περισσότερες από τέσσερις ώρες.
Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:15 τα ξημερώματα, όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα προσέκρουσε στο στηθαίο και σύρθηκε για περίπου 50 μέτρα, καταλήγοντας αναποδογυρισμένο και φράζοντας όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας.
Παρά το γεγονός ότι η νταλίκα απομακρύνθηκε από το οδόστρωμα με τη χρήση δύο γερανών βαρέων οχημάτων, ο δρόμος παρέμεινε κλειστός, καθώς το οδόστρωμα είχε καλυφθεί με λάχανα από το φορτίο του βαρέος οχήματος. Η εκτεταμένη διασπορά των εμπορευμάτων καθυστέρησε την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.
Στο σημείο έσπευσαν συνεργεία αποκατάστασης, τα οποία απομάκρυναν σταδιακά τα οπωροκηπευτικά ώστε λίγο πριν τις 9:30 να ανοίξει η αριστερή λωρίδα, με στόχο την τμηματική αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας και την ομαλή επανέναρξη της ροής των οχημάτων.
Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο της περιοχής. Οι αρχές συνεχίζουν την προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επτά κάλυκες στο σημείο, όχημα εντοπίστηκε στον Διόνυσο - Ερευνες για ξεκαθάρισμα λογαριασμών
Λόγω της συνεχιζόμενης αναστολής λειτουργίας του ισραηλινού εναέριου χώρου - Ως πότε ακυρώνονται τα δρομολόγια
24ωρη πανελλαδική κινητοποίηση για τον απεγκλωβισμό ναυτικών από εμπόλεμη ζώνη
H προθεσμία εγγραφών είναι η 23η Μαρτίου 2026
Φέρεται να υπέστη καρδιακή ανακοπή
Ήταν πατέρας δύο παιδιών σε τροχαίο
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην καραμπόλα ενεπλάκησαν συνολικά πέντε οχήματα - Συνελήφθη 23χρονος
Πρόκειται για το σημαντικότερο πυραυλικό σύστημα του αμερικανικού στρατού -
Από 17 ως 21 ετών τα άτομα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στην Κύπρο ο Δένδιας και τα F-16, εν πλώ οι φρεγάτες Κίμων και Ψαρά
Πώς σχετίζεται με την περίπτωση του 26χρονου Αζέρου
Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα από το meteo και την ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.