Ελλαδα

Πύργος: Άγρια κακοποίηση 33χρονης από 48χρονο

Την χτύπησε, την έγδυσε και την παράτησε στον δρόμο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ © Nikos Libertas / SOOC

Πύργος: 33χρονη που κακοποιήθηκε από 48χρονο - Την χτύπησε, την έγδυσε και την παράτησε στον δρόμο

Στιγμές αγωνίας έζησε μια 33χρονη γυναίκα από τον Πύργο, όταν έπεσε θύμα άγριας επίθεσης στην περιοχή Ρουπάκι του δήμου Πηνειού, έπειτα από νυχτερινή της έξοδο. Όπως κατήγγειλε στις Αρχές, ένας 48χρονος από την Αμαλιάδα, τον οποίο γνώρισε εκείνο το βράδυ και δέχτηκε να τη μεταφέρει στο σπίτι της, της επιτέθηκε με ιδιαίτερη αγριότητα.

Πύργος: 33χρονη που κακοποιήθηκε από 48χρονο - Την χτύπησε, την έγδυσε και την παράτησε στον δρόμο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο άνδρας σταμάτησε το όχημά του σε απομονωμένο σημείο, όπου άρχισε να ξυλοκοπά την 33χρονη, χτυπώντας την με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ την έβριζε και απειλούσε. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχτηκε βίαια χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, το οποίο ο δράστης κοπανούσε στο ταμπλό του αυτοκινήτου.

Όταν η γυναίκα προσπάθησε να ξεφύγει, εκείνος φέρεται να την έδεσε με σχοινί και να την έσυρε στο έδαφος για λίγα μέτρα. Στη συνέχεια, όπως προκύπτει από την καταγγελία της, ο 48χρονος την έγδυσε, αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και ένα μικρό χρηματικό ποσό, πριν τελικά την αφήσει ελεύθερη και εξαφανιστεί.

Η 33χρονη, καταβεβλημένη αλλά αποφασισμένη, βγήκε στον δρόμο αναζητώντας βοήθεια και τελικά διακομίστηκε από διερχόμενο οδηγό στο Νοσοκομείο Πύργου για τις πρώτες βοήθειες. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY