Ελλαδα

Κεφαλονιά: Βγήκε από τη ΜΕΘ ο 3χρονος που νοσηλευόταν με εγκαύματα

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποσύνδεσης από τη μηχανική υποστήριξη

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
μεθ, δωματιο νοσοκομειου
© EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ΑΡΧΕΙΟ

Ο 3χρονος θα παραμείνει για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου πριν επιστρέψει και πάλι στο σπίτι του στην Κεφαλονιά

Αποσωληνώθηκε σήμερα ο 3χρονος Άγγελος από την Κεφαλονιά, ο οποίος υπέστη έγκαυμα από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της οικογένειάς του στο Αργοστόλι.

Τα ευχάριστα νέα έρχονται από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου όπου ο μικρός Άγγελος είχε διακομιστεί από την Κεφαλονιά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του από τη φωτιά.

Όπως αναφέρει το apohxos.gr, σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της αποσύνδεσης του τρίχρονου αγοριού από τη μηχανική υποστήριξη, καθώς έχει βελτιωθεί η υγεία του.

Ο Άγγελος, θα παραμείνει, όμως, για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου πριν επιστρέψει και πάλι στο σπίτι του στην Κεφαλονιά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.