- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέντε οίκοι ανοχής στην Αθήνα είχαν σφραγιστεί και λειτουργούσαν κανονικά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πέντε οίκοι ανοχής στην Αθήνα είχαν σφραγιστεί και λειτουργούσαν κανονικά - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την απαγόρευση λειτουργίας που τους είχε επιβληθεί περιφρόνησαν οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές πέντε παράνομων οίκων ανοχής στο κέντρο της Αθήνας οι οποίοι εντοπίστηκαν χθες, Τετάρτη, κατά τη διάρκεια έκτεταμένης αστυνομικής επιχείρησης.
Πρόκειται για οίκους ανοχής τους οποίους είχες φραγήσει το αρμόδιο τμήμα του δήμου Αθηναίων κάτι όμως που δεν πτόησε τους διαχειριστές οι οποίοι στο βωμό του χρήματος αφαίρεσαν τις κορδέλες και τα έγγραφα σφράγισης και συνέχισαν να τους λειτουργούν κανονικά.
Οι έρευνες των αστυνομικών έγιναν για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων όμως έπεσαν πάνω στην παράνομη λειτουργία των πέντε οίκων ανοχής μέσα στους οποίους βρέθηκαν και συνελήφθησαν συνολικά 13 γυναίκες. Πρόκειται για ιερόδουλες αλλά και τις διαχειρίστριες των "ροζ σπιτιών".
Οι αστυνομικοί συνεχίζουνε να ερευνούν την υπόθεση καθώς θέλουν να διαπιστώσουν εάν οι ιερόδουλες είχαν πέσει θύματα απαγωγής από τη χώρα τους ή εκβιασμού από τις συμμορίες που λυμένονται τους παράνομους οίκους ανοχής στην Αθήνα.
Όλες οι γυναίκες οδηγήθηκαν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Αθηνών από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους ενώ οι παράνομοι οίκοι ανοχής σφραγίστηκαν εκ νέου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Κατηγορείται για απάτες και πλαστογραφίες
Κλειστό το μονοπάτι για τη Μονή Στομίου
Η οργάνωση έχει περιθάλψει φέτος 73 αλεπούδες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά από παραγωγούς στην Κρήτη
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.