Ελλαδα

Λασίθι: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα - Το αυτοκίνητό του έπεσε από γέφυρα

Χρειάστηκε 1,5 ώρα για να απεγκλωβιστεί από το όχημα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Λασίθι: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο δυστύχημα - Το αυτοκίνητό του έπεσε από γέφυρα - Χρειάστηκε 1,5 ώρα για να απεγκλωβιστεί από το όχημα

Τροχαίο δυστύχημα καταγράφηκε στο Λασίθι στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (2.4).

Σύμφωνα με το neakriti.gr, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε υπό βροχή ένας 19χρονος από τη Νέα Ανατολή Ιεράπετρας, εξετράπη της πορείας του, πέρασε τα κιγκλιδώματα και έπεσε κάτω από τη γέφυρα Φρουζή μεταξύ Παχιάς Άμμου και Καλού Χωριού στο Λασίθι.

Ο νεαρός οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο και χρειάστηκαν μεγάλες προσπάθειες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να ανασυρθεί μετά από μιάμιση ώρα και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τις αρμόδιες υπηρεσίες κινητοποίησαν διερχόμενοι οδηγοί που είδαν την εκτροπή του αυτοκινήτου, αλλά λόγω του μεγάλου βάθους δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά. Για την ανάσυρση του νεαρού άνδρα επιχείρησαν τρεις άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν επιτόπου με ένα όχημα της Υπηρεσίας.

Ο 19χρονος ήταν σπουδαστής σχολής μηχανικών αυτοκινήτων στο Ηράκλειο και επέστρεφε στο σπίτι του στη Νέα Ανατολή Ιεράπετρας.