- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αγρίνιο: Έγινα μπλε, δεν μπορούσα να ανασάνω, λέει ο 38χρονος που κατάπιε αγκίστρια ενώ έτρωγε χταπόδι
Ο άνδρας περιέγραψε την περιπέτειά του
Αγρίνιο: Τι λέει ο 38χρονος που κατάπιε αγκίστρια ενώ έτρωγε χταπόδι - Ο άνδρας περιέγραψε την περιπέτειά του
Τρία αγκίστρια κατάπιε μαζί με το χταπόδι που έτρωγε ο 38χρονος Νίκος από το Αγρίνιο. Ο άνδρας, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, πήγε στο νοσοκομείο και από εκεί μεταφέρθηκε στο Γεώργιος Γεννηματά στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή τους.
«Εγώ το έπιασα το χταπόδι. Δεν είναι δικά μου αγκίστρια αυτά, αυτά τα αγκίστρια είχαν ψαρευτεί. Ψαράς ψάρευε για ψάρι και έπεσε πάνω στο χταπόδι που κατάπιε το ψάρι και τα χώνεψε μέσα στο κρέας του. Είχαν θρέψει μέσα στο κρέας του αλλά είναι τόσο ψιλά. Ψωμί και χταπόδι μαζί το κατάλαβα όταν πήγε πίσω από τη γλώσσα», ανέφερε ο άνδρας από το Αγρίνιο σήμερα (24.3) μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Κάτι καρφώθηκε στον λαιμό και βάζω χέρι γιατί μου κόπηκε την ανάσα και το γύρισα. Δεν το κατάπια, σταμάτησε στον οισοφάγο. Κόπηκε η ανάσα μου και έβαλα το δάχτυλο και το γύρισα το αγκίστρι μέσα».
«Χθες έκανα το βράδυ χειρουργείο. Ο ωτορινολαρυγγολόγος, ο άνθρωπος με υποδέχτηκε και μου έβγαλε πλάκα και είδε τα αγκίστρια μέσα. Και μου λέει, κατευθείαν παραπεμπτικό γιατί δεν έχουν τα κατάλληλα μηχανήματα στο Αγρίνιο για να μπορέσουν να μου το βγάλουν. Τα άλλα τα νοσοκομεία δεν με δεχόταν, κανένα τώρα είμαι στο “Γεννηματά” και σε λίγο θα πάρω εξιτήριο. Είμαι 90% όπως ήμουν πριν», είπε ο 38χρονος για την περιπέτειά του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.