- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Η 15χρονη οδηγός εγκλωβίστηκε με τη ζώνη και δεν μπόρεσε να βγει
Νέα στοιχεία για την τραγωδία
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Η 15χρονη οδηγός εγκλωβίστηκε με τη ζώνη και δεν μπόρεσε να βγει
Στο πένθος έχει βουτηχτεί η Λακωνία μετά τον τραγικό θάνατο 15χρονης σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Λεημόνα. Η ανήλικη, η οποία επέστρεφε από βόλτα μαζί με τους γονείς της, εγκλωβίστηκε στο όχημα όταν έπεσε σε αρδευτικό κανάλι. Η 15χρονη ήταν η οδηγός του αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπό συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 15χρονη καρφώθηκε στα κιγκλιδώματα της γέφυρας του ποταμού Βασιλοπόταμου στη Λακωνία, στη συνέχεια το αυτοκίνητο έπεσε μέσα στο νερό από ύψος 4 μέτρων, με τους γονείς του κοριτσιού να καταφέρνουν να βγουν από αυτό, όχι όμως και η ανήλικη, καθώς φέρεται επί 40 και πλέον λεπτά να παρέμεινε κάτω από το νερό, εγκλωβισμένη από τη ζώνη.
Η 15χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λακωνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία
Σύμφωνα με τον Λακωνικό Τύπο, η ανήλικη ήταν αυτή που οδηγούσε το αγροτικού τύπου όχημα, μάρκας Nissan Navara, με τους γονείς της συνεπιβάτες. Όπως φαίνεται, οι γονείς επέτρεψαν στο κορίτσι να οδηγήσει για μια σύντομη βόλτα στην οδό Λεήμονα - παραλίας Λεήμονα.
Σε κάποιο σημείου του δρόμου και συγκεκριμένα πάνω σε γεφύρι που ακολουθούσε μετά από στροφή, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του, συγκρούστηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα τα οποία έσπασε και έπεσε με την οροφή μέσα στο κανάλι. Το βάθος του νερού στο σημείο όπου κατέληξε το αγροτικό ήταν αρκετό, γεγονός που οδήγησε στη βύθισή του. Χαρακτηριστικό είναι ότι από την επιφάνεια του νερού βρέθηκε να εξέχει μόνο η μία ρόδα του οχήματος.
Σύμφωνα με πηγές, οι δύο γονείς κατάφεραν να απεγκλωβιστούν και να βγουν στην επιφάνεια, ενώ επί 40 λεπτά κατέβαλαν προσπάθειες να βοηθήσουν το παιδί τους να βγει από το αυτοκίνητο, χωρίς να τα καταφέρουν. Η 15χρονη είχε εγκλωβιστεί στην καμπίνα φορώντας τη ζώνη ασφαλείας. Όταν έφτασε η Πυροσβεστική, ήταν ήδη αργά. Δυστυχώς, η 15χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, πιθανότατα από πνιγμό. Στη συνέχεια, η σορός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης, προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροψία για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου.
Στο σημείο του συμβάντος έφθασαν πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και ασθενοφόρα. Για τον απεγκλωβισμό επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα. Ο 53χρονος πατέρας και η 49χρονη μητέρα μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι και νοσηλεύτηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προληπτική αλλαγή μηχανής στην Οινόη
Eίχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα
Επιχείρηση του Λιμενικού με 38 άτομα στα ανοιχτά των Καλών Λιμένων
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.