- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος: Αν μπορούσα θα αφόριζα τον καλλιτέχνη
«Είναι τέχνη του διαβόλου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων
Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος: Αν μπορούσα θα αφόριζα τον καλλιτέχνη - «Είναι τέχνη του διαβόλου», πρόσθεσε μεταξύ άλλων
Δηλώσεις σχετικά με τον βανδαλισμό των έργων στην Εθνική Πινακοθήκη από τον βουλευτή της Νίκης Νίκο Παπαδόπουλο πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.
Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σημείωσε πως «κοιτάξτε είμαι της παλιάς γενιάς. Μάθαμε να αγαπάμε και να σεβόμαστε τον συνάνθρωπο και τον Θεό πάνω απ' όλα. Αν μπορούσα θα αφόριζα τον καλλιτέχνη. Είναι τέχνη του διαβόλου».
Να θυμίσουμε πως ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος έστειλε επιστολή με την οποία συγχαίρει θερμά τον βουλευτή της Νίκης Νίκο Παπαδόπουλο για τον βανδαλισμό των έργων στην Εθνική Πινακοθήκη.
«Αγαπητέ κύριε Παπαδόπουλε, γονυπετής ενώπιόν σας, επιθυμώ να σας εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τη γενναία μαρτυρία σας την οποία δώσατε ως γνήσιο τέκνο της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, όταν βρεθήκατε στην Εθνική Πινακοθήκη και διαπιστώσατε την δαιμονικής έμπνευσης βεβήλωση των ιερών εικόνων της Χριστού, της Παναγίας, του Αγίου Γεωργίου.
Σας συγχαίρω από τα βάθη της ψυχής μου. Επειδή, όμως, στην ελληνική κοινωνία σήμερα βασιλεύει ο διάβολος, κυβερνητικοί παράγοντες στράφηκαν εναντίον σας. Μην απορείτε. Είναι όργανα του διαβόλου. Και πάλι γονατίζω ενώπιόν σας από ευγνωμοσύνη και προσεύχομαι στον πανάγαθο Θεό να σας ενδυναμώνει και να σας προστατεύει», έγραψε μεταξύ άλλων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι φλόγες επεκτάθηκαν και στα δέντρα δίπλα στον αυτοκινητόδρομο
Πρεμιέρα σήμερα για το επιχειρησιακό σύστημα της ΕΛΑΣ
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς
Το βίντεο που οδήγησε στη σύλληψη
Kαταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Αλλάζει το σκηνικό - Πότε θα ανέβει εκ νέου η θερμοκρασία
Mε 235 κάμερες, 10 drones και 24 πηγές δεδομένων
«Έχουν διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνες σε 14 κτίρια, υπάρχουν καθιζήσεις»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πόλη στολίζεται με στοιχεία της ιαπωνικής παράδοσης - Γιρλάντες και παραδοσιακές αναφορές κοσμούν το κέντρο
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.