- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αλέξης Κούγιας: Ποιοι θα αναλάβουν τις πολύκροτες υποθέσεις του μετά τον θάνατό του
Μεταξύ των υποθέσεων που «τρέχουν» είναι αυτή των Τεμπών και Πισπιρίγκου
Αλέξης Κούγιας: Ποιος θα αναλάβει τις δικαστικές υποθέσεις του μετά το θάνατο του ποινικολόγου
Ο θάνατος του Αλέξη Κούγια, που πέθανε την περασμένη Παρασκευή (28.02) μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, σηματοδοτεί αλλαγές και στον χειρισμό πολύκροτων υποθέσεων που ο ποινικολόγος χειριζόταν.
Αξίζει να αναφερθεί πως δύο από τις υποθέσεις που είναι σε δικαστική εξέλιξη αυτή τη στιγμή είναι των Τεμπών, όπου ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπούσε οικογένειες θυμάτων, αλλά και η υπόθεση της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, Ρούλας Πισπιρίγκου.
Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες το έργο του θα συνεχίσουν οι στενοί του συνεργάτες. Ο τηλεοπτικός σταθμός Star μετέδωσε πως η εν λόγω απόφαση είχε ληφθεί πριν την απώλεια του Αλέξη Κούγια. Οι συνεργάτες του, που μίλησαν και με τα παιδιά του, γνώριζαν ότι επιθυμία του ήταν το γραφείο να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, σαν να ήταν ο ίδιος εκεί και να προχωρούν οι υποθέσεις.
Μάλιστα σήμερα, Τετάρτη, είναι η πρώτη ημέρα μετά τον θάνατό του, που ο Αλέξης Κούγιας, δεν θα είναι στη δικαστική αίθουσα στην εισαγγελική πρόταση για την κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα, για τους θανάτους των δύο μικρότερων κορών της, Μαλένας και Ίριδας. Στη θέση του θα είναι στενή συνεργάτης του, όπως δικηγόροι του γραφείου του θα βρίσκονται από εδώ και πέρα στις υποθέσεις του γραφείου.
Οι συνεργάτες του αναφέρουν ότι το γραφείο θα έχει το όνομα «Αλέξης Κούγιας και συνεργάτες». Στο γραφείο αναμένεται να εργαστούν και τα παιδιά του ποινικολόγου, ο Χρήστος και η Μάιρα, οι οποίοι φοιτούν στη Νομική Σχολή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η περαιτέρω εξάπλωση των πυρκαγιών αποτράπηκε χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών κέρδισε το βραβείο Routes Europe 2026
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση σε δύσβατη χιονοσκεπή περιοχή μετά από πολυήμερες έρευνες
Πολύμηνη έρευνα αποκάλυψε απάτες με επιδόματα, taxisnet και εικονικές εγγραφές σε ΚΔΑΠ
Η διαδικασία και οι προθεσμίες
H κατασκευή του προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός 18 μηνών
Ο Φώτης Α. από την Κοζάνη ήταν ο υπερτυχερός του φαντασμαγορικού event από την Allwyn
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Στις εκβολές του Πηνειού ένας ψαράς μάς μαγειρεύει μπλε καβούρια δίπλα στο νερό και μας συστήνει τη ζωή στις παράγκες της Μπούκας
Ανησυχία στους κατοίκους - Αυξημένος αριθμός μεδουσών τις τελευταίες ώρες στη Χαλκίδα
Ο πρώην ποδοσφαιριστής πέθανε σε ηλικία 49 ετών έπειτα από μάχη με τη νόσο ALS
Ο νόμος υπάρχει, αλλά δεν εφαρμόζεται, λένε εκπαιδευτές οδήγησης στην Athens Voice
Πώς σώθηκε ο τουρίστας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Καλεί τους καταναλωτές να μην το καταναλώσουν
Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.