Αλέξης Κούγιας: «Μπαμπά, τελικά σήμερα ήταν η πιο δύσκολη μέρα»
Η ανάρτηση του γιου του μετά την κηδεία
Αλέξης Κούγιας: «Μπαμπά, τελικά σήμερα ήταν η πιο δύσκολη μέρα»
Το πρώτο του μήνυμα, μετά την κηδεία του πατέρα του Αλέξη Κούγια, ανήρτησε ο γιος του.
Ο Χρήστος Κούγιας αποχαιρέτησε τον πατέρα του και μέσω ανάρτησης, του υπόσχεται ότι θα τιμά το όνομά του καθέ ημέρα.
Ο ποινικολόγος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια πάλευε με τον καρκίνο, είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπου και «έφυγε».
Η ανάρτηση του γιου του Αλέξη Κούγια
«Μπαμπά, τελικά σήμερα ήταν η πιο δύσκολη μέρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Σου υπόσχομαι ότι θα τιμάω το όνομα μας κάθε μέρα. Όπως είπα και στον επικήδειο, δεν είναι αντίο. Θα σε έχω πάντα δίπλα μου. Θα μου λείψεις. Σε αγαπάω πολύ», έγραψε ο γιος του Αλέξη Κούγια.
Στον επικήδειο ο Χρήστος Κούγιας είπε μεταξύ άλλων: «Είχε θέσει έναν στόχο στη ζωή του, να γίνει μύθος. Και έγινε», τόνισε, λέγοντας ότι παρά τα χρόνια που πέρασαν, ο Αλέξης Κούγιας «Δεν κατέβασε ποτέ το κεφάλι. Δεν άλλαξε τρόπο ζωής, δεν κρύφτηκε ποτέ. Τους κοίταξε όλους στα μάτια ανεξαιρέτως. Παρά την επιτυχία του, τη δημοσιότητα, την οικονομική επιφάνεια, δεν σταμάτησε. Δεν άλλαξε προσωπικότητα. Σε όλη την πορεία του ήταν ο ίδιος άνθρωπος που ξεκίνησε».
Ο Χρίστος Κούγιας τα τελευταία 4 χρόνια ζούσε με τον πατέρα του, ενώ η μητέρα του μένει μόνη της και η αδελφή του σπουδάζει νομική στην Κύπρο. Όπως είχε πει: «Από τα 18 μου μένω με τον πατέρα μου. Ήθελα να ζήσω και λίγο μαζί του. Είναι και πιο άνετα για εμένα, γιατί άμα λείπει έχω τον χώρο μου. Και η μάνα μου, καιρός είναι να ζήσει τη ζωή της και αυτή λίγο. Μας μεγάλωσε 18 χρόνια, πρέπει λίγο να κοιτάξει και αύτη τον εαυτό της, της το χρωστούσαμε και εγώ και η μικρή. Η Μάιρα, ούτως ή άλλως, μένει στην Κύπρο, οπότε μένω εγώ και ο πατέρας μου οι δυο μας, όλα καλά, μια χαρά. Έχει γέλιο όταν είναι σπίτι, κάνουμε πολλή παρέα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις σε γιατρούς και υγειονομικούς σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Το βίντεο - αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής για την αείμνηστη ηθοποιό
Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα για χειροπέδες σε καθηγητές εντός σχολείου
Τροχαίο στο 44,5ο χλμ προς Κόρινθο – Τραυματίστηκε οδηγός βαν, επί τόπου Τροχαία και Πυροσβεστική
Ένα χρόνο πριν η σπουδαία ηθοποιός είχε μιλήσει μέσα από το Γηροκομείο Αθηνών
Η ανακοίνωση της οικογένειας Ντε Γκρες
Η σπουδαία ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 92 ετών
Η σπουδαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου άφησε την τελευταία της πνοή, όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας
Η πρόγνωση Τσατραφύλλια για χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα και ισχυρούς βοριάδες
Ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από τη ζωή
Σκληρή δήλωση Αλειφτήρα κατά Ανεστίδη, ενόψει της συνάντησης των αγροτών με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου
Όλες οι αργίες για το 2026
Η 24χρονη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα στη Μάρκου Μπότσαρη και προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές
Από το βράδυ ξεκινά η μεταβολή του καιρού
Δύο χρόνια διοίκησης Αγγελούδη χωρίς μεταρρυθμίσεις, με αυξήσεις τελών και χαμηλές επιδόσεις ανακύκλωσης, για την παράταξη «Θεσσαλονίκη για Όλους»
Αναφέρθηκε στο πολιτικό κίνημα που οργανώνεται, τις τύψεις και τις μετακινήσεις της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.