- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του ΟΣΕ για τον ακρωτηριασμό του 33χρονου κλειδούχου
Ο εργαζόμενος προσπάθησε να ανέβει σε αμαξοστοιχία εν κινήσει


Ανακοίνωση του ΟΣΕ για τον ακρωτηριασμό του κλειδούχου στη Θεσσαλονίκη
Κατά την διάρκεια ελιγμών εμπορικής αμαξοστοιχίας τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, ο κλειδούχος, που ανήκει στο μόνιμο προσωπικό του ΟΣΕ, το πρωί της Τετάρτης (26/2) στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΕ
«Σήμερα στις 09:00 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Σίνδου κατά την διάρκεια ελιγμών εμπορικής αμαξοστοιχίας, κλειδούχος που ανήκει στο μόνιμο προσωπικό του ΟΣΕ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι.
Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε το ΕΚΑΒ και η ΕΛΑΣ. Το περιστατικό αναφέρθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας, την ΡΑΣ και τον Εθνικό Οργανισμό Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών (ΕΟΔΑΣΑΑΜ). Το συμβάν θα διερευνηθεί με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία από τον Οργανισμό.
Η διοίκηση του ΟΣΕ εκφράζει την λύπη της για τον τραυματισμό του εργαζόμενού της, ενώ κατά πάγια τακτική βρίσκεται στο πλευρό του και της οικογένειάς του, παρέχοντάς τους κάθε δυνατή βοήθεια».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Είναι η αφετηρία για τον υπολογισμό της εορτής του Πάσχα
Για «ολιγωρία των επιβλεπόντων» κάνει λόγο ο Ταχιάος
Απολογείται για το δυστύχημα που προκάλεσε κοστίζοντας τη ζωή σε έναν οδηγό ταξί
Θα είναι ελλιμενισμένα στο λιμάνι του Πειραιά
Τι ερευνούν οι Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η συμπλοκή είχε αφήσει πίσω έναν νεκρό και δύο τραυματίες
Τα βίντεο που δημοσίευσε ο διευθυντής της ΕΜΥ
Πού θα σημειωθούν ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις
Ο χάρτης με τους κεντρικούς άξονες του λεκανοπεδίου που παρατηρούνται καθυστερήσεις
Οι τρεις δράστες μαχαίρωσαν στον μηρό τον υπάλληλο
Αν κριθεί ένοχη, η κατηγορουμένη είναι αντιμέτωπη με διπλή ποινή ισοβίων.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.