- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση του ΟΣΕ για τον ακρωτηριασμό του 33χρονου κλειδούχου
Ο εργαζόμενος προσπάθησε να ανέβει σε αμαξοστοιχία εν κινήσει
Ανακοίνωση του ΟΣΕ για τον ακρωτηριασμό του κλειδούχου στη Θεσσαλονίκη
Κατά την διάρκεια ελιγμών εμπορικής αμαξοστοιχίας τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, ο κλειδούχος, που ανήκει στο μόνιμο προσωπικό του ΟΣΕ, το πρωί της Τετάρτης (26/2) στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΕ
«Σήμερα στις 09:00 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Σίνδου κατά την διάρκεια ελιγμών εμπορικής αμαξοστοιχίας, κλειδούχος που ανήκει στο μόνιμο προσωπικό του ΟΣΕ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι.
Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε το ΕΚΑΒ και η ΕΛΑΣ. Το περιστατικό αναφέρθηκε στην Επιθεώρηση Εργασίας, την ΡΑΣ και τον Εθνικό Οργανισμό Διερεύνησης Αεροπορικών και Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας Μεταφορών (ΕΟΔΑΣΑΑΜ). Το συμβάν θα διερευνηθεί με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία από τον Οργανισμό.
Η διοίκηση του ΟΣΕ εκφράζει την λύπη της για τον τραυματισμό του εργαζόμενού της, ενώ κατά πάγια τακτική βρίσκεται στο πλευρό του και της οικογένειάς του, παρέχοντάς τους κάθε δυνατή βοήθεια».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το ωράριο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.