- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βουλιαγμένη: Πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά η γυναίκα που πέθανε από πυρκαγιά σε σπίτι
Η άτυχη γυναίκα εκλεγόταν από το 1986
Βουλιαγμένη: Πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά η γυναίκα που πέθανε από πυρκαγιά σε σπίτι
Η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή, μετά από φωτιά στο σπίτι της στην Βουλιαγμένη σήμερα νωρίς το πρωί ήταν η Πασχαλιά Καλαγιά - Καραμαλάκου, επί σειρά ετών δημοτική σύμβουλος και αντιδήμαρχος Πειραιά.
Η φωτιά ξέσπασε στο σπίτι στην Βουλιαγμένη από άγνωστη ακόμη αιτία και μέσα εκτός από την Πασχαλιά Καλαγιά βρίσκονταν και οι δύο κόρες της, οι οποίες απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική και διακομίστηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό που είχαν εισπνεύσει.
Όπως έχει γίνει γνωστό, δύο γυναίκες απεγκλωβίστηκαν από διαμερίσματα άλλων ορόφων και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με αναπνευστικά προβλήματα.
Σύμφωνα με το Piraeus Press που ανέφερε την είδηση του θανάτου της, η Πασχαλίνα Καλαγιά ήταν για χρόνια δημοτική σύμβουλος Πειραιά σε θέσεις ευθύνης, αντιδήμαρχος, πρόεδρος ΔΕΠΑΠ, ΚΟΔΕΠ με σημαντικό έργο σε προγράμματα πρόνοιας, σε προγράμματα για τους άστεγους και για τους ευάλωτους πολίτες ενώ είχε ασχοληθεί ενεργά και με το κομμάτι των βρεφονηπιακών σταθμών.
Η πολιτική της δράση στον Δήμο Πειραιά ξεκίνησε το 1986 όταν εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτική Σύμβουλος. Τον Ιούνιου του 2011 είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης θαλαμηγού, στην οποία επέβαινε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η τρομερή παγίδα της ύπαρξης»
Μεγάλη προσοχή συνιστούν οι λοιμωξιολόγοι
«Παρωχημένο το σύστημα των μονών και ζυγών» λέει ο συγκοινωνιολόγος Κωνσταντινίδης
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Οι απίστευτες εικόνες
Τα δορυφορικά δεδομένα πριν και μετά την πυρκαγιά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η σορός εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του
Ποδήλατα, πατίνια και λιγότερα ΙΧ σε μια διαφορετική πρωτεύουσα
Αρνείται τις κατηγορίες ο 50χρονος
Εκτελούσε εργασίες καθαρισμού με μηχάνημα
Μέχρι και το ρολόι έλιωσε από τη ζέστη
Τι κατήγγειλε η γυναίκα
50.707 ταξιδιώτες επέστρεψαν στην Αττική χθες
Τα μέτρα που ενεργοποιούνται άμεσα
Οι Αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.