Ελλαδα

Πολύκαστρο: Εκτροχιάστηκε εμπορικό τρένο

Kλειστή για περίπου δυο μήνες θα παραμείνει η γραμμή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ράγες του σιδηροδρομικού δικτύου
© ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI

Πολύκαστρο: Εκτροχιάστηκε εμπορικό τρένο

Εκτροχιασμός εμπορικής αμαξοστοιχίας, που εκτελούσε δρομολόγιο Γευγελή - Θεσσαλονίκη σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στο ύψος του Πολυκάστρου.

Πληροφορίες της ΕΡΤ, αναφέρουν πως μια ηλεκτράμαξα είχε μείνει στην Ειδομένη λόγω βλάβης στο σύστημα του φορείου, το οποίο περιλαμβάνει και τους τροχούς. Μία ντιζελοκίνητη αμαξοστοιχία κινητοποιήθηκε για να την παραλάβει και να την μεταφέρει προς επισκευή, ωστόσο στο ύψος του Πολυκάστρου, ασκήθηκε μεγάλη πίεση στις γραμμές του δικτύου, με αποτέλεσμα να ανοίξουν οι γραμμές και να σημειωθεί ο εκτροχιασμός.

Στο μεταξύ, πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, αναφέρουν πως η γραμμή που εξυπηρετούσε δρομολόγια του εξωτερικού μέσω Σκοπίων και στην οποία σημειώθηκε ο εκτροχιασμός, αναμένεται να μείνει κλειστή για περίπου 2 μήνες, προκειμένου να αποκατασταθεί.

Όλο αυτό το διάστημα, τα δρομολόγια προς εξωτερικό θα γίνονται μόνο μέσω Βουλγαρίας.

Πηγή: ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ούτε «Μικρό μου Πόνι», ούτε χουλιγκανοσυριζαίος
Ούτε «Μικρό μου Πόνι», ούτε χουλιγκανοσυριζαίος

Ένστολοι που γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και τις εντολές των ανωτέρων τους και την επίσημη πολιτική είναι επικίνδυνοι, καθώς στερούνται ενός βασικού γνωρίσματος που πρέπει να έχει κάθε στρατιώτης: πειθαρχία

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.