- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο Αττικής
Έντονη κίνηση παρατηρείται το πρωί της Τρίτης (11/2) στις λεωφόρους Κηφισού και Κηφισίας, ενώ προβλήματα παρατηρούνται και στην Μεσογείων. Μετ' εμποδίων κινούνται οι οδηγοί και στο κέντρο της Αθήνας.
Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από τη Λένορμαν μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Δυσκολίες και στην κάθοδο από τον Κόκκινο Μύλο μέχρι την Ιερά οδό.
Μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Παλατάκι μέχρι τη Λίμνη Κουμουνδούρου και στην είσοδο από Παλατάκι μέχρι την Λεωφόρο Κηφισού. Δυσκολίες και στη Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και το Έδεμ και από την συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού μέχρι την πλατεία Ιπποδαμείας.
Δυσκολίες στη Λ. Συγγρού από το ύψος της Λαγουμιτζή μέχρι και τον σταθμό μετρό Συγγρού/Φιξ.
Μποτιλιάρισμα στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη και στην Καρέα προς Αρδηττού.
Δύσκολη η άνοδος της Βασιλέως Κωνσταντίνου αλλά και η κάθοδος.
Προβλήματα και στα δύο ρεύματα της Βασιλίσσης Σοφίας μεταξύ Ακαδημίας και Ευαγγελισμού.
Δύσκολη η Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος της Λ. Αλίμου αλλά και προς τον σταθμό του Μετρό Ελληνικό.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Μεσογείων στη πλατεία της Αγίας Παρασκευής και από το σταθμό Μετρό Νομισματοκοπείο έως και το Ερρίκος Ντυνάν. Δύσκολη και η άνοδος κατά μήκος του Χολαργού.
Προβλήματα στην άνοδο της Λ. Κηφισίας από Κατεχάκη μέχρι και Αγία Βαρβάρα και στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού μέχρι την Πανόρμου.
Δύσκολη η Αττική οδός στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας (Δαχτυλίδι). Ομοίως και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το τη περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης.
Δυσκολίες στην κάθοδο της Αχαρνών προς Κάτω Πατήσια. Επίσης στην κάθοδο της Λ. Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου και προς την Καποδιστρίου.