Καίτη Γκρέυ: Σήμερα κηδεύεται στο κοιμητήριο της Νέας Σμύρνης
Λαϊκό προσκύνημα από το μεσημέρι
Η αγαπημένη τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της την Κυριακή (19.01), μετά από πολλά προβλήματα υγείας
Στις 16:00 το απόγευμα το τελευταίο αντίο στην μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, στο κοιμητήριο της Ν. Σμύρνης. Η σορός της θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 12:00 το μεσημέρι.
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Καίτης Γκρέυ ήταν τον Αύγουστο του 2020 όπου είχε βρεθεί στην κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου στο Νεκροταφείο Κηφισιάς.
Σύμφωνα με τις οδηγίες της σπουδαίας τραγουδίστριας που έφυγε σε ηλικία 100 ετών, οι φίλοι και οι συνάδελφοί της θα την τιμήσουν με δύο από τα αγαπημένα της τραγούδια, «Βουνό» και «Ξένα χέρια», που την ανέδειξαν ως μία από τις σημαντικότερες φωνές της εποχής της.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της την Κυριακή (19.01), μετά από πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα και ένα σοβαρό εγκεφαλικό που είχε υποστεί τον περασμένο Οκτώβριο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η μητέρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μέχρι πότε θα διατηρηθούν οι πολικές θερμοκρασίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.