Ελλαδα

Ψηλορείτης: 30χρονη γλίστρησε στον πάγο και κατρακύλησε σχεδόν 600 μέτρα

Η γυναίκα υπέστη εγκαύματα τριβής στα χέρια, στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ψηλορείτης: 30χρονη γλίστρησε στον πάγο και κατρακύλησε σχεδόν 600 μέτρα
© AΠΕ/ΜΠΕ

Ψηλορείτης: 30χρονη γλίστρησε στον πάγο και κατρακύλησε σχεδόν 600 μέτρα - Η γυναίκα υπέστη εγκαύματα τριβής στα χέρια, στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος

Τριαντάχρονη γυναίκα, η οποία πήγε για πεζοπορία και ανάβαση σε πλαγιά του Ψηλορείτη, τραυματίστηκε από πτώση.

Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι ενημερώθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, για γυναίκα η οποία στην περιοχή ανάβασης του Ψηλορείτη, στο Λάκκο του Μυγερού, γλίστρησε και σύρθηκε εκατοντάδες μέτρα, λόγω του παγετού.

Η τριαντάχρονη μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας στα Ανώγεια όπου της παρασχέθηκαν ιατρικές φροντίδες. Η γυναίκα υπέστη εγκαύματα τριβής στα χέρια, στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος, χωρίς ευτυχώς να έχει άλλο τραυματισμό, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η γιατρός του Κ. Υ. Ανωγείων.

Η γυναίκα βρέθηκε στο σημείο της πτώσης με άλλα άτομα και με εξοπλισμό καθώς είχαν προγραμματίσει να κάνουν ανάβαση στο βουνό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.