Ελλαδα

Αντώνης Καργιώτης: Τη Δευτέρα η δίκη για τη δολοφονία του στο Blue Horizon

Η ανάρτηση του αδερφού του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Αντώνης Καργιώτης
Ο Αντώνης Καργιώτης

Αντώνης Καργιώτης: Τη Δευτέρα η δίκη για τη δολοφονία του στο Blue Horizon - Η ανάρτηση του αδερφού του

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Πειραιά η δίκη για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη στο Blue Horizon τον Αύγουστο του 2023.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του, ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη πραγματοποίησε μία ανάρτηση όπου ανέφερε πως «περιμένει δικαίωση και παραδειγματική τιμωρία για τους δολοφόνους του από εκεί ψηλά».

Να θυμίσουμε πως οι κατηγορούμενοι είναι 4 από το πλήρωμα, πλοίαρχος και ύπαρχος που είναι προφυλακισμένοι, ενώ με όρους έχουν αφεθεί ελεύθεροι υποπλοίαρχος και ναύκληρος.

«Οι μέρες πλησιάζουν και 20 του μήνα θα πρέπει να έρθω αντιμέτωπος στα δικαστήρια με τους ανθρώπους που δολοφόνησαν τόσο άδικα τον αδερφό μου. Θέλω και πιστεύω στη δικαιοσύνη ότι θα πράξει το έργο της και θα ηρεμήσει η ψυχούλα του μικρού μου αδερφού από εκεί ψηλά που μας βλέπει» έγραψε ο αδερφός του στο Facebook.

«Λένε ότι όσο περνούνε οι καιροί οι άνθρωποι που φεύγουν από κοντά μας ξεχνιούνται και σβήνει η μνήμη τους... Ίσως αυτοί που το λένε να έχουν εν μέρει δίκιο, αλλά δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις και ειδικά του Αντωνιου που σαν σήμερα θα είχε τη γιορτή του. Σε λίγες ημέρες ξεκινά η δίκη για όσους ήταν αιτία ο Αντώνης να μην είναι τώρα ανάμεσα μας σε όσους τον θυμούνται και τον αγαπούν. Ευχή όλων μας να αποδοθεί στο έπακρο δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά όσοι εφταιξαν να χάσει τη ζωή του το Αντωνιό. Αυτό είναι το Δώρο που περιμένει η ψυχούλα του σε ένα συρτάρι ενός δικαστηρίου κλεισμένη σε ένα φάκελο για να δικαιωθεί και να γαληνέψει για πάντα!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

kargiotis
kargiotis1

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.