- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Αθωώθηκε η Ελληνίδα που ήταν εγκλωβισμένη στην Κωνσταντινούπολη για μήνες - Είχε κατηγορηθεί για κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου
Αθωωτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για την 50χρονη Αγαθή Μαρκοπούλου από το Ρέθυμνο που είχε βρεθεί εγκλωβισμένη στην Κωνσταντινούπολη για ένα μήνα κατηγορούμενη για κλοπή κινητού τηλεφώνου.
Η απόφαση εκδόθηκε το μεσημέρι της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων (26.12.2024), φέρνοντας ανακούφιση στην οικογένειά της γυναίκας από το Ρέθυμνο και στην ελληνική κοινότητα στην Κωνσταντινούπολη που παρακολουθούσε την υπόθεση.
Παρά την αθώωση όμως, παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση εξόδου της από την Τουρκία, η οποία θα αρθεί μόλις ολοκληρωθούν τα απαραίτητα γραφειοκρατικά διαδικαστικά και εφόσον δεν υπάρξουν περαιτέρω εμπόδια, η ίδια και ο σύζυγός της θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρει το neakriti.gr.