Ελλαδα

Σε «λίμνη» μετατράπηκε ο περιβάλλοντας χώρος του ΣΕΦ

Πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα νερού έχει συγκεντρωθεί και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Σε «λίμνη» μετατράπηκε ο περιβάλλοντας χώρος του ΣΕΦ - Πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα νερού έχει συγκεντρωθεί και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου

Η έντονη βροχόπτωση που έπληξε εχθές το βράδυ την περιοχή της Αττικής, συμπεριλαμβανομένων των νοτίων προαστίων, προκάλεσε πολύ σοβαρά προβλήματα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και πλέον ο Ολυμπιακός «απειλείται» με μεγάλη οικονομική ζημιά.

Ζημιές έχουν υποστεί το παρκέ, το Cube και το γυμναστήριο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και πλέον, δεν αποκλείεται η αναβολή της αναμέτρησης με το Λαύριο (29/12) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, ο εξωτερικός χώρος του ΣΕΦ θυμίζει...λίμνη καθώς πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα νερού έχει συγκεντρωθεί και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Δείτε τις φωτογραφίες από το ΣΕΦ

Φωτογραφίες: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI