Influencer από τον Βόλο καταγγέλλει ότι πήγε στο νοσοκομείο, αφού ήπιε νερό σε καφετέρια
Τι υποστηρίζει η Αριστέα Λήδα Καλλίνικου
Influencer Αριστέα Λήδα Καλλίνικου από τον Βόλο καταγγέλλει ότι πήγε στο νοσοκομείο, αφού ήπιε νερό σε καφετέρια
Influencer από τον Βόλο υποστηρίζει ότι χρειάστηκε να μεταβεί στα επείγοντα του νοσοκομείου, λίγες στιγμές αφού ήπιε νερό σε καφετέρια του Βόλου.
Σύμφωνα με το Mega, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται θολότητα στο νερό της βρύσης στον Βόλο, με τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης να συστήνει την αποφυγή χρήσης του για ανθρώπινη κατανάλωση. Τα πρώτα δείγματα έδειξαν πως δεν πρόκειται για κάποιο βακτήριο αλλά αυτό που συνέβη ήταν πως έγινε απότομη έξαρση των πηγών υδροφορίας, με αποτέλεσμα να βρωμίσει το νερό.
Η influencer Αριστέα Λήδα Καλλίνικου καταγγέλλει στο Mega ότι παρήγγειλε τον καφέ της από καφετέρια και ρώτησε εάν χρησιμοποιούν νερό από τη βρύση ή εμφιαλωμένο για τον φτιάξουν. Η απάντηση ήταν πως χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο. Η ίδια υποστηρίζει ότι στην πέμπτη γουλιά άρχισε να καίει ο λαιμός της και η γλώσσα της.
«Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Εγώ έχω αλλεργία στο χλώριο. Ρώτησα εάν βάζουνε εμφιαλωμένο και μου είπαν ναι. Άρχισε να με πονάει ο λαιμός μου. Καλώ τον αλλεργιολόγο μου και μου είπε να πάω κατευθείαν κάτω. Σε μισή ώρα δεν μπορώ να καταπιώ και μου λένε πήγαινε στα επείγοντα. Στο τσακ μου είπαν προλάβαμε το αλλεργικό σοκ. Μου είπαν πως η καφετέρια λογικά χρησιμοποιούσε φίλτρο και όχι εμφιαλωμένο», υποστηρίζει η Αριστέα Λήδα Καλλίνικου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες
Και φέτος θα λείπουν οι δολοφονημένες
Δείτε το ωράριο των καταστημάτων τις τελευταίες ημέρες του έτους
«Υπάρχει πιθανότητα τα μεσάνυχτα να κατέβουν ακόμα χαμηλότερα τα υψόμετρα χιονόπτωσης»
Το διάστημα από 22 έως 28 Δεκεμβρίου 2025 διενεργήθηκαν συνολικά 12.637 έλεγχοι
Ο οδηγός έπεσε σε όρυγμα και εγκλωβίστηκε
Το σκηνικό δείχνει να διατηρείται και τις πρώτες ημέρες του νέου έτους
O τρόπος τους ήταν μεθοδικός και ιδιαίτερα τολμηρός
O νεαρός έκανε μάλιστα επικίνδυνους ελιγμούς
Σκληραίνουν και άλλη τη στάση τους
Θα είναι έντονο, αλλά χωρίς ακρότητες
Κορυφαίοι djs και ένα laser show που θα «λούσει» τον ουρανό της πόλης
Μεγάλες ουρές οχημάτων κατά μήκος του Ε65
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.