- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα - 34 και 64 ετών τα θύματα
Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ 62χρονος
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα - 34 και 64 ετών τα θύματα - Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ 62χρονος
«Μουδιασμένη» είναι η Λάρισα από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 64 ετών. Σε κλίμα πένθους τελέστηκε σήμερα (2.11) η κηδεία του 34χρονου Νίκου, ενώ αύριο Κυριακή (3.11) συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 64χρονο Παντελή.
Το τροχαίο δυστύχημα καταγράφηκε το απόγευμα της Παρασκευής (1.11) στην επαρχιακή οδό Αγιά – Λάρισα, μεταξύ της Δήμητρας και του Ελευθερίου. Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή του, ενώ δύο τραυματίστηκαν. Σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε 62χρονος, οδηγός σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, κάτοικος Αγιάς, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ πιο ελαφρά τραυματίστηκε ο 48χρονος οδηγός του τέταρτου οχήματος που ενεπλάκη, μιας νταλίκας η οποία είχε κατεύθυνση τη Λάρισα.
Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα
Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα: Θρήνος στην κηδεία του 34χρονου
Μέλη της οικογένειας, φίλοι και γνωστοί, συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καστρίου Αγιάς, για να «αποχαιρετίσουν» τον 34χρονο. Ο νέος ήταν αγρότης από το χωριό Καστρί, ασχολούταν με την εστίαση, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος της κοινότητας. Ο 34χρονος είχε εργαστεί και στο Πυροσβεστικό σώμα ως εποχικός πυροσβέστης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Άκρως διαφορετικά σενάρια, 14-18 ώρες πριν από την κρίσιμη χρονική περίοδο»
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από σήμερα
«Λευκό τοπίο» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας
Οι πιθανότητες να χιονίσει στην Αττική
Οι αρχές συνιστούν στους επιβάτες να ενημερώνονται πριν από την αναχώρησή τους
Την Τετάρτη αναμένεται να επανέρθει η θερμοκρασία σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική και οι υπηρεσίες του δήμου
Θα έχουμε «λευκές εκπλήξεις»;
Δείτε τους χάρτες του Meteo
Τι ώρα θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί πριν το κλείσιμο των τριών σταθμών
Δεμένα παραμένουν πλοία στα λιμάνια
Την Τρίτη η συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος της δόνησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.