- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν τσαντάκι με διαμάντια από δοκιμαστήριο
Οι δράστες εκβίαζαν τον 54χρονο τουρίστα για να του τα επιστρέψουν
Θεσσαλονίκη: Άρπαξαν τσαντάκι με διαμάντια από δοκιμαστήριο - Οι δράστες εκβίαζαν τον 54χρονο τουρίστα για να του τα επιστρέψουν
Τσαντάκι με διαμάντια άρπαξαν από έναν 54χρονο τουρίστα τρεις άνδρες από δοκιμαστήριο εμπορικού κέντρου στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τον εκβίαζαν, ζητώντας του χρήματα για να του τα επιστρέψουν.
Ο 54χρονος, που βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές στην πόλη, κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία. Όπως υποστήριξε, το τσαντάκι περιείχε - μεταξύ άλλων - τρία δακτυλίδια με λευκόχρυσο και διαμάντια και μια διαμαντένια αλυσίδα, η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται ότι υπερβαίνει τις 75.000 ευρώ. Οι δράστες ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του και ζητούσαν εκβιαστικά το ποσό των 500 ευρώ για να τού επιστρέψουν τα κοσμήματα.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. οδήγησαν στη σύλληψη των δραστών και όπως έγινε γνωστό πρόκειται για έναν 45χρονο, έναν 44χρονο και έναν 43χρονο. Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης που τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον 4ο τακτικό ανακριτή, από τον οποίο πήραν προθεσμία για την Παρασκευή. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον κάτοχό τους.
Διαβάστε επίσης → Πόσο κοστίζει το δεύτερο μεγαλύτερο διαμάντι στον κόσμο - Βρέθηκε στη Μποτσουάνα και είναι βάρους 2.492 καρατίων
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.