- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πατέρας μαθητή στο Αγρίνιο πέταξε μπουκάλι στο κεφάλι διευθύντριας σχολείου
Αφού πρώτα την απείλησε
Αγρίνιο: Πατέρας μαθητή πέταξε μπουκάλι με νερό σε διευθύντρια Γυμνασίου - Αφού πρώτα την απείλησε
Πατέρας μαθητή επιτέθηκε στη διευθύντρια σχολείου στο Αγρίνιο, ενώ δεν δίστασε να της πετάξει ένα μπουκάλι στο κεφάλι.
Σύμφωνα με το Mega, το περιστατικό καταγράφηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου σε Γυμνάσιο του Αγρινίου. Ο 50χρονος πατέρας μαθητή εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό στο κεφάλι της διευθύντριας, προκαλώντας της ελαφρύ τραυματισμό, ενώ παράλληλα προκλήθηκαν φθορές στο πληκτρολόγιο του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Αγρίνιο: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση πατέρα στη διευθύντρια σχολείου
Ο γονέας κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, με τη δικογραφία να έχει σχηματιστεί από το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.
Μάλιστα, για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ.: «Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της λειτουργίας εκπαιδευτικού ιδρύματος σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, διότι χθες 24-9-2024 το μεσημέρι, εισήλθε στο γραφείο εκπαιδευτικού σε σχολικό συγκρότημα και αφού απείλησε την εκπαιδευτικό, στη συνέχεια της εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό χτυπώντας τη στο κεφάλι. Παράλληλα, από τις πράξεις του προκλήθηκαν φθορές σε πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχολικά έγγραφα, ενώ διαταράχθηκε η λειτουργία του εκπαιδευτικού ιδρύματος».
Διαβάστε επίσης → Η ζούγκλα του μαυροπίνακα: Μια «ακτινογραφία» της βίας ανηλίκων
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις
Μποτιλιάρισμα στο σημείο
Η Καθηγήτρια Οικονομικών και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στέκεται δίπλα της
Εκατοντάδες κλήσεις στην Άμεση Δράση για παροχή βοήθειας
Πολύ δύσκολη κατάσταση σε πολλούς δρόμους της περιοχής
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 07:15 στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Εσπερίδων στον Εύοσμο
Τι ανέφερε ο κτηνοτρόφος
Στην Αττική έπεσαν 150 τόνοι νερού ανά στρέμμα
Λάσπες, πέτρες και αυτοκίνητα που έχουν παρασυρθεί
Σε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» η κίνηση
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Το σημερινό του σκίτσο
Δείτε αναλυτικά τις περιοχές
Σύμφωνα με τον ίδιο «σε λίγες ώρες έπεσε σχεδόν το μισό ετήσιο ύψος βροχής της περιοχής»
Δείτε αναλυτικά τις περιοχές
Ζημιές σε βάρκες - Τα κύματα βγήκαν στον παραλιακό δρόμο
«Η ανάπτυξη κυρίως των ακριβών έγινε χωρίς να υπάρχουν οι απαιτούμενες μελέτες» σημείωσε ο καθηγητής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.