- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Απείλησε γιατρούς και τραυμάτισε με ψαλίδι ασθενή στο Νοσοκομείο του Βόλου
Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές
Απείλησε γιατρούς και τραυμάτισε με ψαλίδι ασθενή στο Νοσοκομείο του Βόλου - Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (26.9) στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου, όταν μία νεαρή γυναίκα επιτέθηκε με ψαλίδι σε ασθενείς και γιατρούς.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 3 το πρωί της Πέμπτης και ζήτησε να εξεταστεί από ορθοπεδικό στο Νοσοκομείο Βόλο, για πρόβλημα υγείας που φέρεται να αντιμετωπίζει. Επειδή η έλευση του ειδικού ιατρού καθυστέρησε δέκα λεπτά, έβαλε τις φωνές, έβριζε τους γιατρούς και τους ασθενείς και επιτέθηκε με ψαλίδι που έφερε πάνω της σε έναν ασθενή που ανέμενε να εξυπηρετηθεί, τραυματίζοντάς τον.
Τραυμάτισε με το ψαλίδι ασθενή που περίμενε στα Επείγοντα
Η γυναίκα απειλούσε τους γιατρούς με το ψαλίδι. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο με καθυστέρηση και ζήτησαν από γιατρούς και ασθενείς να υποβάλλουν μήνυση εναντίον της.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είναι γνωστή στις Αρχές, αλλά και στο ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς μόλις την περασμένη Δευτέρα νοσηλεύτηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών λόγω υπερβολικής χρήσης ναρκωτικών.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις περιοχές όπου αναστέλλεται η λειτουργία των σχολείων θα εφαρμοστεί τηλεκαπίδευση
Καταστροφές στο οδικό δίκτυο, πλημμυρισμένες περιοχές και εκκενώσεις χωριών
Συνεχίζονται οι θυελλώδεις άνεμοι
Ένας νεκρός, παρασύρθηκε από χείμαρρο - Πότε σταματούν οι βροχές
Οι απίστευτες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Άσπρη ημέρα είδαν κάτοικοι και επισκέπτες
Μπροστά ή πίσω οι δείκτες;
«Επαθα μίνι εγκεφαλικό όταν έκανα απεργία πείνας» είπε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο
Τι ισχύει για τον Αργοσαρωνικό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.