Ο Μάρκος Σεφερλής κατέθεσε μήνυση κατά πάντων: «Είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου»
«Σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψή μου», δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός
Ο Μάρκος Σεφερλής κατέθεσε μήνυση κατά πάντων: «Είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου»
Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε την δική του απάντηση μετά τον «πόλεμο» που δέχθηκε από το μεγαλύτερο μέρος των παρουσιαστών της πρωινής ζώνης, μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου.
Σεφερλής: «Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος»
Ο γνωστός κωμικός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και επέλεξε να κινηθεί νομικά για μια ακόμα φορά προς όλους εκείνους που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψή του.
«Εννοείται ότι με έχουν θίξει όλα όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό γιατί όλα αυτά που λέγονται δεν είναι κριτική στη δουλειά μου, όπως ισχυρίζονται, γιατί τη δουλειά μου δεν την έχουν δει άρα δεν μπορούν να την κρίνουν. Τη δουλειά μου μπορεί να την κρίνει μόνο ο κόσμος, το κοινό όλων ηλικιών, που έρχεται κάθε βράδυ και γεμίζει το θέατρο όλα αυτά τα χρόνια.
Όλο αυτό που γίνεται είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου για μια ακόμα φορά με ψευδείς, συκοφαντικούς, υβριστικούς, δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς τους οποίους είχε χρησιμοποιήσει και η κα. Ακρίτα και για τους οποίους καταδικάστηκε. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να απαντάω. Τόσα χρόνια υπομένω, ακούω όλα αυτά που λέγονται, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος.
Χρόνια τώρα με παροτρύνουν οι φίλοι και οι θαυμαστές μου να βγω και να μιλήσω. Και επειδή δεν το έκανα, αυτό έδειχνε λίγο αδυναμία και φόβο, που δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί τους και να τους κάνω το χατίρι να μιλάνε για μένα και να παρατείνεται όλη αυτή η ιστορία με τον Μάρκο Σεφερλή που όλοι ξέρουμε τα οφέλη που έχουν όλοι αυτοί οι οποίοι ασχολούνται μαζί του.
Άρα λοιπόν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι κινηθώ, για μια ακόμα φορά, νομικά όπως έχω κάνει και στο παρελθόν και έχω δικαιωθεί σε όλες τις υποθέσεις μου. Ήδη έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή εναντίον όλων εκείνων που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψή μου αλλά εναντίον όλων εκείνων που δίνουν βήμα σε κάποιους άλλους να βγουν και να πουν το οτιδήποτε ψευδές, υβριστικό και δυσφημιστικό για μένα» απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής για τον λόγο που αποφάσισε να κινηθεί νομικά και να προχωρήσει σε αγωγές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού αναμένονται βροχές και ασθενείς χιονοπτώσεις
Γιατί το Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα δεν εορτάζονται την ίδια ημερομηνία
24ωρη λειτουργία θερμαινόμενης αίθουσας, Δομή Φιλοξενίας και τηλεφωνικής γραμμής
Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Παρά την επιρροή και τη δύναμη που συγκέντρωνε, διατηρούσε χαμηλό προφίλ μέχρι τέλους
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών
Απειλή για την οικονομία συνολικά το θέμα της στέγης | Έρευνα της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ: «Η στέγαση στην Ελλάδα: Τάσεις, προκλήσεις και προοπτικές»
Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ
Το μεσημέρι η παράδοση του Λαβάρου στο Δημαρχείο - Αναλυτικά οι εκδηλώσεις
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία
Η ανάρτηση του μετεωρολόγου
Η έκθεση συγκεντρώνει έργα, εμπειρίες και αποτελέσματα από μια σειρά δράσεων
Αυξάνονται οι καταγγελίες για επιθέσεις σε γιατρούς και υγειονομικούς σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Το βίντεο - αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής για την αείμνηστη ηθοποιό
Απολύτως ανακριβή χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα για χειροπέδες σε καθηγητές εντός σχολείου
Τροχαίο στο 44,5ο χλμ προς Κόρινθο – Τραυματίστηκε οδηγός βαν, επί τόπου Τροχαία και Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.