- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πυλαία: Πυροβολισμοί έξω από τα Κοιμητήρια - Στο νοσοκομείο 25χρονος - Άγνωστο πώς έγινε το επεισόδιο
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (3.9) 25χρονος που δέχθηκε πυροβολισμό έξω από τα Κοιμητήρια στην Πυλαία.
Σύμφωνα με το thesstoday.gr, οι πυροβολισμοί καταγράφηκαν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα σε υπαίθριο χώρο απέναντι από τα Κοιμητήρια στην Πυλαία. Ο 25χρόνος διακομίσθηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου νοσηλεύεται.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εξακριβώσουν τις αιτίες του επεισοδίου. Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι βρισκόταν σε καντίνα, κοντά στα κοιμητήρια της περιοχής όταν δέχθηκε τα πυρά. Ο δράστης ή οι δράστες παραμένουν άφαντοι, ενώ οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Μόλις το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του ο παθών θα εξεταστεί από τους αστυνομικούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα διαρκέσουν
Η πρώτη στάση θα γίνει αύριο στο Μουσείο Ρητίνης Αμπελικού
Δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις νερού, προκειμένου να περιοριστεί το πύρινο μέτωπο
Άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής
Κατά την εξόδιο ακολουθία έπαιζε το «Θεέ μου μεγαλοδύναμε», με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους να σιγοτραγουδούν
Οι πολίτες καλούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών
Η μοτοσικλέτα προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα
Είχε αποσπάσει 160.000 ευρώ
Τι πρέπει να προσέξουν οι κάτοικοι
Δηλώνει αθώα και στη διάθεση των ελληνικών αρχών
Πώς οι αρχές έφθασαν στις συλλήψεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.