Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του επειδή δεν του άρεσε το φαγητό
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας φτάνει στα δικαστήρια - Ποια ποινή του επιβλήθηκε
Ενδοοικογενειακή βία στη Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε τη σύντροφό του επειδή δεν του άρεσε το φαγητό που μαγείρεψε - Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης σε 37χρονο.
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς ένας 37χρονος ξυλοκόπησε τη σύντροφό του επειδή δεν του άρεσε το φαγητό που μαγείρεψε, όπως κατήγγειλε η παθούσα.
Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έφτασε στα ακροατήρια των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, με τον 37χρονο κατηγορούμενο να καταδικάζεται από το Αυτόφωρο σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 2 ετών (προς 10 ευρώ ημερησίως), καθώς κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.
Θεσσαλονίκη: Την ξυλοκόπησε επειδή δεν του άρεσε το φαγητό
«Με αφορμή το φαγητό που έφτιαξα και δεν του άρεσε άρχισε να με χτυπάει με χαστούκια στο πρόσωπο. Προσπάθησα να ξεφύγω και έτρεξα προς την εξώπορτα, όμως μπήκε μπροστά μου και με άρπαξε από τα μαλλιά. Κατάφερα να φύγω από το διαμέρισμα και βγήκα στον δρόμο ψάχνοντας για ταξί. Τα χείλη μου έτρεχαν αίμα», ανέφερε η καταγγέλλουσα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς που διαβάστηκε στο δικαστήριο, αφού η ίδια δεν παρέστη στη δίκη.
Κατήγγειλε δε ανάλογα περιστατικά βίας εις βάρος της από τον ίδιο άντρα και κατά το παρελθόν.
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αποδέχθηκε την πράξη, αλλά αρνήθηκε ότι ο λόγος για την αντίδρασή του ήταν το φαγητό, κάνοντας λόγο για προσωπικής φύσεως διαφορές που πυροδοτούν κατά καιρούς εντάσεις μεταξύ τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνίσταται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις
Συνεχίζονται τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Ενώ η κακοκαιρία δεν έχει ολοκληρώσει το πέρασμα της
Έντονα φαινόμενα σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Σημειώθηκαν προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας BYRON
Με τηλεκπαίδευση θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα
Αν και αρχικά είχαν αποφασίσει την παράταση της κινητοποίησης για ακόμη 24 ώρες
Πώς θα λειτουργήσουν οι δημόσιες υπηρεσίες
Συνολικά η Πυροσβεστική πραγματοποίησε πέντε μεταφορές πολιτών
Η πρόγνωση Τσατραφύλλια για το επόμενο 24ωρο
Η απόφαση του λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους
Τρία άτομα παγιδεύτηκαν στο όχημά τους εν μέσω πλημμύρας
Ενόψει του κύματος κακοκαιρίας Byron που πλήττει τη χώρα
Οποιαδήποτε νεότερη ενημέρωση για τη λειτουργία τους θα ανακοινώνεται άμεσα
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νίκου Χαρδαλιά
Η Ολυμπία Οδός αποτελεί πλέον τον τρίτο μεγαλύτερο αυτοκινητόδρομο της Ελλάδας
Η Ολυμπιακή Φλόγα παραδόθηκε στην ιταλική αντιπροσωπεία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026
Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια
Από σήμερα το μεσημέρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.