- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φωτιά στη Ραφήνα: Στη φυλακή ο 38χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό
Αρνείται κάθε κατηγορία
Φωτιά Ραφήνα: Στη φυλακή ο κατηγορούμενος για εμπρησμό - ο 38χρονος αρνείται τις κατηγορίες
Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 38χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος για φωτιά στη Ραφήνα.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για εμπρησμό από πρόθεση, τον οποίο φέρεται να αρνείται. Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέος τον 38χρονο μετά την απολογία του. Ο άνδρας φαίνεται να ισχυρίζεται ότι δεν έβαλε εκείνος τη φωτιά στη Ραφήνα αλλά αντιθέτως όταν την είδε έσπευσε να βοηθήσει στην κατάσβεσή της.
Σε βάρος του 38χρονου έχουν απαγγελθεί ακόμα δύο κατηγορίες, για ανάλογη υπόθεση, σε βαθμό πλημμελήματος, για τη μία εκ των οποίων ήδη έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές
Οι εικόνες του συρμού έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες
Τι δήλωσαν επιβάτες του αεροσκάφους
Υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Τι έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για το δίκτυο ιρανικής κατασκοπείας στην Ελλάδα από Αζέρους πράκτορες «χαμηλής και μεσαίας στρατολόγησης».
Βανδαλίστηκε από αγνώστους όταν δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντα σε δημοπρασία
Το σακίδιο επιβίωσης για τα τρία πρώτα 24ωρα
Τι αφορά η κινητοποίηση
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Το φαινόμενο αποδίδεται στην παρουσία βαρομετρικού χαμηλού στο Μαρόκο και την Αλγερία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.