- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος - Η κίνηση στους δρόμους
Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας - Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου υπάρχουν καθυστερήσεις
Αγίου Πνεύματος: Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο - Αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου - Μέτρα της Τροχαίας για ασφαλή μετακίνηση.
Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς το πρωί η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με την Τροχαία να είναι επί ποδός εφαρμόζοντας αυξημένα μέτρα στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.
Αγίου Πνεύματος: Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων
Εντός της Αττικής, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση από το δάσος Χαϊδαρίου έως τα διυλιστήρια Ασπροπύργου, ενώ καθυστερήσεις άνω των 20 λεπτών σημειώνονται στην Αττική Οδό από τον Ασπρόπυργο έως την έξοδο της Ελευσίνας.
Αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου, όπου σημειώνονται καθυστερήσεις στα διόδια Ελευσίνας ενώ με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα έως τα Μέγαρα.
Παράλληλα προβλήματα θα συναντήσουν οι οδηγοί στο οδικό τμήμα της Αθηνών-Κορίνθου, μεταξύ Αγίων Θεοδώρων και των διοδίων Καλαμακίου.
Καλύτερα είναι η εικόνα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας όπου υπάρχουν καθυστερήσεις μόνο στα διόδια Αφιδνών.
Υπενθυμίζεται έως τις 13:00 το μεσημέρι απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλη κινητοποίηση με επίγειες δυνάμεις και πέντε αεροσκάφη για την κατάσβεση
Προτεραιότητα η ενίσχυση της έρευνας, η διεθνοποίηση και η επίλυση του στεγαστικού
Θέτουν νέα ερωτήματα για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Κατηγορείται για απάτες και πλαστογραφίες
Κλειστό το μονοπάτι για τη Μονή Στομίου
Η οργάνωση έχει περιθάλψει φέτος 73 αλεπούδες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Για ψευδείς δηλώσεις εκτάσεων σε νησιά από παραγωγούς στην Κρήτη
Τι κατήγγειλε η νεαρή κοπέλα
Μία από τις προτάσεις έχει σχεδιαστεί από Ελληνίδα γραφίστρια
Τι αλλάζει στις δύο γραμμές
Το χρονικό της υπόθεσης
Ηλικίας από 14 έως 17 ετών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η στιγμή της σύγκρουσης καταγράφηκε από κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο ταμπλό του ταξί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.