Ελλαδα

«Γιατί είναι ελεύθερος;» - Ξεσπάει η γιαγιά της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

«Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου», είπε στην τηλεφωνική της επικοινωνία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Απόστολος Λύτρας: Ξεσπάει η γιαγιά της συζύγου - «Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου», είπε στην τηλεφωνική της επικοινωνία 

Σοκαρισμένη από το περιστατικό ξυλοδαρμού είναι η γιαγιά της συζύγου του Απόστολου Λύτρα και απορεί για το γεγονός πως ο ποινικολόγος κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή LiveNews του Mega και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της και τον αποτροπιασμό της για το περιστατικό ενδοοικογενιακής βίας. 

«Γιατί είναι ελεύθερος;» - Ξεσπάει η γιαγιά της συζύγου του Απόστολου Λύτρα

«Είναι του παιδιού μου παιδί. Το μεγάλωσα με μεγάλη αγάπη. Ξέρεις πώς το μεγάλωσα εγώ; Δουλεύαν οι γονείς της και οι δύο. Είχα το κοριτσάκι εγώ. Γιατί τον αφήνουν ελεύθερο; Το παιδί το έχει χτυπήσει πολύ, το κοριτσάκι. Με τρυπάει μέσα στην καρδιά. Πληγώθηκε η καρδούλα μου. Πληγώθηκα γιατί δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα», ανέφερε αρχικά.

«Κακώς που είναι έξω, αυτό είναι κακούργημα. Εσύ με ρωτάς και εγώ κρατάω το στομάχι μου. Τι να πω στους γονείς της; Στους γονείς της τι να πω; Δεν πειράζει;

»Στην κατάσταση που είναι τώρα το παιδί μου, ο πατέρας της, η μάνα της, το ίδιο δεν είναι για συζήτηση. Δεν παίρνει… Δεν της άξιζε της εγγονής μου τέτοιο πράγμα. Της εγγονής μου δεν της άξιζε», επεσήμανε η γιαγιά της συζύγου του Απόστολου Λύτρα.