- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Αργυρό
Το πούρο του Σλούκα, το σόου Παπαπέτρου και οι λουλουδοπόλεμοι μεταξύ Αταμάν και παικτών
Παναθηναϊκός: Στον Αργυρό γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος - Το πούρο του Σλούκα, το σόου Παπαπέτρου και οι λουλουδοπόλεμοι μεταξύ Αταμάν και παικτών
Σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Λένα Ζευγαρά γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου (15.06) ο Παναθηναϊκός την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, αλλά και την EuroLeague.
Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε τον ύμνο του «τριφυλλιού», ο κόσμος τραγούδησε συνθήματα και οι παίκτες το διασκέδασαν με την ψυχή τους, με τις δύο φετινές κούπες να βρίσκονται σε περίοπτη θέση.
Στον αντίποδα, ο Σάνι Μπετσίροβιτς, ήταν εκείνος που διασκέδασε περισσότερο από κάθε άλλον, μην σταματώντας να χορεύει και να βγάζει VIDEO. Εκείνος όμως που έφτασε μέχρι τελικής πτώσης και αποχώρησε αργότερα από κάθε άλλο συμπαίκτη του, ήταν ο Κέντρικ Ναν.
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδωσε το δικό του σόου στο γλέντι του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τραγουδώντας το "στην Αθήνα μου" του Κωνσταντίνου Αργυρού, την ώρα που ο γνωστός τραγουδιστής χόρευε ζεϊμπέκικο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι ανακοινώσεις των σωματείων
Οι έρευνες των ενώσεων κι η πραγματικότητα της αγοράς των Χριστουγέννων
Τα ΚΤΕΛ ως ζωτικός συμβολισμός μίας κινούμενης ζωής
Στο πλευρό τους το μπλόκο της Νίκαιας
Οι χάρτες που δημοσίευσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Ενισχύονται τα μπλόκα μετά το «όχι» στην κυβέρνηση
Οι πρώτες πληροφορίες
Μια μεγάλη συζήτηση για τη γλώσσα, την τέχνη, την εξουσία και την πολιτική επιστήμη στην Ελλάδα
Αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται
Πού βρίσκονται σήμερα οι μετροπόντικες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.